Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt olyan, hogy tömegben (pl. buszon), szorosan állva, valakivel a fizikai kontaktustól felizgultatok?

Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 20:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem neki mind1 volt h ki inkabb csak folytassa tovabb. Bele mennek szivesen ilyenbe ha persze van bevalalos csaj 20/F.
2016. máj. 5. 15:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Van benne valami izgalmas,tény,olyam valakivel aki vonz téged...

Viszont az,hogy olyannal teszed,aki lehet ronda és ápolatlan,az elég gáz.

Mondjuk én nem tudom azt elképzelni,hogy valaki nem veszi észre ki volt az.

Az,hogy valaki megfogja a fenekét még hihető h nem tudja ki volt,de az hogy valaki beléd hatoljon,elég közeli kontakt kell.

2016. máj. 5. 15:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen. A barátommal jöttünk haza moziból, és szokatlanul sokan voltak. Beálltunk az egyik sarokba. Már eleve annyira kevés hely volt, hogy egész közel álltunk egymáshoz, de felszállt egy elég rossz szagú ember, szóval próbáltunk a lehető legtávolabb lenni tőle, így szabályosan egymásnak préselődtünk. Szemben egymással voltunk, tehát egyrészt a mellem is nekipréselődött, és odalenn is elég közel voltunk... A barátomnak jó illata is volt, közel is volt, ráadásul rá is hasonlóan "hatott" a szituáció, amit elég jól éreztem a szoknyámon keresztül, szóval én is eléggé felizgultam :'D
2016. máj. 6. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!