Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt a legérdekesebb dolog amitől felizgultatok, akár nem hétköznapi dolog miatt is?
Tegnap az elektromos fogkefétől, ahogy rezgett a számban :D:D
27
Filmekben gyilkolós jelenet, a legutóbbi eset pont tegnap este volt. Amikor először borotváltam le a puncim. Ez meglepett, nem hittem volna, hogy saját magamra is fel tudok izgulni. Ekkor 13 lehettem, vagy 12. Ásványvizes palack is megihletett már, ez pár hete volt. Vannak még bőven ilyen dolgaim, de nincs kedvem mindet felsorolni.
21/L
Egy vígjátékban a gonosz szereplő pálcával a kezében csapkodta a csizmája szárát, éreztette a hatalmát fenyegetően rámordult a foglyára... :-D Ez olyan 1-2 éve lehetett.
De fiatalabb koromban (kb. 15-17 évesen) volt pár zeneszám, amik megmozgatták a fantáziámat, ha éreztem elég agressziót az előadó hangjában, vagy a szövegben.
21
Nekem egy glam metal számtól. :D
Gőzöm sincs, talán 17. Most 21.
Táncfellépés előtt 14 évesen a ballagási bálon, valahogy annyira izgultam, hogy teljesen benedvesedtem (nem bepisiltem :) ) Azóta is, ha izgulok valami fellépés vagy vizsga előtt, akkor teljesen beindulok.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!