Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt olyan, hogy tömegben (pl. buszon), szorosan állva, valakivel a fizikai kontaktustól felizgultatok?
Ha annyira felizgultál,akkor miért néztél csúnyán?
XD
Buszon pl.volt egyszer hogy nagyon sokan voltak és egész szorosan gymásnak feszültünk. Előttem is egy pasi és mögöttem is.Mivel nyár volt egy kis combközépig érő szoknyában és egy tangában voltam.Kis terpesz,kipucsít ahogy kell.Éreztem a puncimnál valami enyhe dörzsölődést élőször nem annyira foglalkoztatott de el kezdtem izgulni.Jobban próbáltam beterpeszteni és kipucsítani.Éreztem hogy nagyon nedvesedek.Utánna már éreztem amikor gyorsított a dörzsöléseken nem csak a busz mozgása ritmusa volt hogy egy farok vége van a puncimnál.
Mivel kicsit szétnyíltam és a tanga széléhez ért a farka a fej része becsusszasnt,és akkor megállt.Egy jó darabig így voltunk.Majd kicsit feljebb tólta és elélvezett.Kicsit várt majd kivette.5-6 percnél nem volt több az egész.Én úgy maradtam utánna hogy csöpögjön ki.Nem tudom ki lehetett de kintről volt egy öreg fazon aki nagyon nézett vissza,öreg és ronda ,remélem nem ő volt az.
Hát ez azért durva....
Oké,ha valaki felizgat,de hogy meg sem bizonyosodsz róla ki az...
Elég gáz,már ha nem kamu....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!