Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol elégíthetném ki az igényeim?
Az élet minden területén domináns vagyok, talán ezért is izgat már jó ideje az, hogy a hálószobában "befogjon" egy nő. Nem a durva verzió érdekel, hogy rálép a péniszemre, vérzésig ver, hanem egy kicsit "light-osabb".
Bdsm társkeresőn próbáltam, de nem leltem partnerre, mert a testiségen kívül számomra fontos az, hogy a kapcsolat tartós legyen. A munkám miatt sokat utazom, de szeretném, ha abban a kevés időben lenne egy partnerem, akivel meg is értjük egymást, nem szimplán csak szex van.
Milyen oldalon tudnék erre vevő nőkkel társalogni?
Miért, eddig melyiken próbáltad?
+ külföldi is jó? nyelveket beszélsz?
Hátttt, ha nagyon bekorlátozod magad a magyar lányokra és az internetes keresésre, - nos akkor még mindig az smpixie a legjobb. Persze ki kell válogatni a NEM fizetőseket, azok között sokan kifejezetten 7/24 szolgákat keresnek, és gyorsan elhajtják azokat, akik egy gyors laza kalandért írkálnak sablonos egysorosokat.
Komoly, tartalmas bemutatkozást nekik, személyre szabottan, reagálva az adatlapjukra, tehát véletlenül sem copy-paste. Aztán következetesen írni azoknak, akik válaszra méltattak, egyszerre sokat hogy kihasználd a napi üzenetlimitet.
hát nem szabad feladni
Jeromos mester szerint legalább egy év kell h összejöjjön valami
szal itt hatványozottan érvényes a türelem szó
vip nélkül napi 2 üzenet a limit a smpixin !!!
de ott az ashrak.hu is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!