Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, Manapsag tenyleg olyan kirivo esetnek szamit, hogy az elettarsak (hetero) minden nap szexeljenek egymassal?
A baratom azt mondja most 2 ev utan, h heti 1 szexet akar csak. Az megismerkedesunk elejen letisztaztam, h minden nap 1 ora szex az alap nekem, kulonben kirugom. Megkerdeztem, h ez oke-e. Allitotta, h oke.
Igy olyan igazsagtalan helyzetben erzem magam. Nem birom szex nelkul /ilyen keves szexszel egy parkapcsolatban.
30-as par vagyunk
Sajnos lejjebb megy ez az igény, még akkor is ha akarnátok, lehet nincs időtök vagy energiátok.
Amúgy ha ilyen hirtelen nagy a változás akkor vagy történt vele valami, vagy csak tesztelgeti a határokat.
Azért ahogy öregszik egy férfi, a szexuális étvágya is csökken. Általában. Talán 20 körül még nevetve rábólintott volna a napi egyre, de tíz évre rá lehet, hogy már túl soknak tartja.
A kérdésre válaszolva: Az én igényem heti 5-6 alkalom, a barátnőmé is ennyi körülbelül. De vannak olyan hetek, amikor napi többször is ráfanyarodunk a szexre. Bár talán ez érthető, 17-18 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!