Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig képes két ember visszafogni magát, hogy szexeljenek, hogy iszonyatosan vonzodnak egymáshoz?
Miért nem képes egy ember normálisan megfogalmazni és leírni a kérdését?
Nincs értelme a visszafogásnak. Nincs olyan az életben extrém eseteken kívül(betegségeken, terhességen, vagy ha vallás/egyebek miatt be kell tölteni bizonyos kort vagy házasságnak lennie előbb, etc), hogy lenne értelme visszafogni magatok. Siettetni se kell persze, de a szex pontosan akkor lesz jó, amikor mindketten késznek érzitek magatok rá. Se tovább húzni, se előbb ráerőszakolni a másikra nem jó. Volt olyan kapcsolatom, ahol a lány hülyesége miatt heteket csak csigáztuk egymást, és életem legkatasztrofálisabb élménye jött utána..:D
Az eddigi leggyönyörűbb lánnyal akivel voltam, akihez a legjobban is vonzódtam valaha, egy buszon láttuk meg egymást. Mikor leszállt, utánaszálltam és megszólítottam.
Röviden szűz volt még, de kb. 1 hónap után lefeküdt velem és már két hét ismeretség után pettingeltünk, oráloztunk. Ő 17 volt, én 21 és kb. kölcsönös szerelem és őrült vonzalom volt első látásra. Ha nem lett volna szűz, szerintem 1-2 randi után lefekszünk.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!