Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanárom felesége?
22 vagyok, autószerelőnek tanulok. A gyakszi tanárom 40 körül van. Ma bejott hozzá a felesége aki feltűnően fiatal volt és persze baromi jól nézett ki.
Megkérdeztük a gyakszi tanárt hány éves a felesége, Kiderült hogy 26 :D
Rákerestem FB.-on és visszajelölt.
Nagy hülyeség lenne ráírni valahogy és kicsit nyomulni?
Igazi nagy vadnak tűnik a csaj, tudnék vele mit kezdeni :)
Én is tanárfeleség vagyok, 25 éves, igaz a férjem 28.
Hogyha a hölgy helyében lennék, akkor is lenne bennem annyi tartás, hogy akkor sem csalnám meg a férjemet az egyik diákjával, hogyha te lennél Mr. Universe. Nem hoznák sem rá, sem magamra ekkora szégyent.
Amúgy szerintem náluk ez már lerágott csont lehet, gondolom minden második diákja meghúzná a feleséget. Végül is beállhatsz a sorba, reménykedve, hátha majd pont miattad fekszik hanyatt, de nem hiszem, hogy különösebb figyelemmel fordulna a diákok felé úgy, hogy tudja, mindegyik megk*ná. Tudod ez egy jó nőnek egy idő után kib*szott unalmas és mindennapi, ó, csak nem megint meg akarnak d*gni? Főleg fészen irosgatással nem fogsz kitűnni a sorból. Szóval szerintem felejtős a dolog, de te tudod.
24l
Eleve nem értem egy 26 éves nő mit keres egy 40x éves mellett. Hogy mehetett hozzá feleségül.
Ilyen nő lennék minden héten mással kef..nék.
12-es vàlaszoló vagyok.
Azt keresi egy 26 éves nő egy 40 éves oasi mellett, amit egy huszonéves suttyó mellett nem talàl meg, természetesen tisztelet a kivételnek! Van olyan, a férjem is az.
Éretlen suttyó vagyok? És miért? A korom miatt?
Ugyan már, kortól függetlenül megdu..ná akárki. Az hogy pont a tanárom felesége csak pech.
Na ja, kb az összes srác azonnal rámozdult miután láttuk.
Nem hiába nem hozta be még eddig a gyakszi tanár közénk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!