Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mire gondolhatott a lány, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolhatott a lány, ha azt mondta, hogy "idővel sok mindenre hajlandó vagyok"?

Figyelt kérdés

Szűz lány, 22 éves, sosem pettingelt még senkivel.

De azt mondta, hogy legyek türelmes, mert ismeri magát, és ha majd megnyílik nekem, akkor "sok mindenre hajlandó vagyok".

2016. máj. 2. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
ha az en baratnom lenne akkor tuti bekuldenem csutortokon a vizsgara... a tanar ugyse ismer es o mondta hogy sok mindenre hajlando
2016. máj. 2. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
43%

Ez azt jelenti hogy felültetett a szopórollerre. Ő megígérte, te nem fogod tudni kivárni azt hogy sok év alatt végre igazi nő váljon belőle!

22 évesen még szűz! Mégis mit vársz tőle?! Legalább 5+ év gyakorlatának kellene lennie. Elmondom neked, hogy sosem fogja azt nyújtani neked, amire vágysz! Hacsak nem elégszel meg a semminél icipicivel többel. De akkor meg egy oltári nagy lúzer vagy!!!

2016. máj. 2. 11:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Anál
2016. máj. 2. 11:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

2 es 5+ év tapasztalat ???? már kis korúként kötelező baszni? ??? XDDDDDD ez nevetséges volt.

Nem mindenki olyan h szex szex szex. Ő türelmes és inkább először megakar ismerni stb. Örülj neki h nem csak a testedet használja ki.

2016. máj. 2. 11:53
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen, most az ismerkedési fázisban vagyunk, csak azt nem tudom, hogy mennyi időnek kellene eltelnie nála, hogy csináljunk ezt-azt....

A másik meg, hogy ha eltelik az a bizonyos idő, akkor mégis mire lesz hajlandó velem?

2016. máj. 2. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Így ismeretlenül lehetetlen megmondani.

Lehet az is amit az egyik válaszoló ír, hogy soha semmi nem lesz, csak azért mondja, hogy ne menekülj el egyből. De lehet a másik véglet is, hogy már majd megőrül a szexért, és benned látja potenciálisan azt a férfit akitől megkaphatja amit akar. Csak félénk, zárkózottabb stb stb és idő kell neki és fokozatosság.

Na meg persze a fenti két véglet között bárhol lehet. Ezt neked kell kitapasztalni, érezni, megismerni

2016. máj. 2. 11:56
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

Annak aki azt írta, hogy +5 év tapasztalat kéne és hogy semmit nem fog nyújtani... 19 évesen volt az első szexuális kapcsolatom, és a tapasztalt párom azt mondta, hogy jobban szopok mint az eddigi összes csaja. És látom rajta, hogy nem hazudik, mert totál kikészül amikor csinálom neki, szexnél ugyan így.

Ne aggódj, meg fog nyílni előtted idővel. Szerintem úgy érti, hogy sok mindenre kapható, anál, orál, stb, csak fel kell építenie a bizalmat. A lényeg az, hogy légy türelmes, és akkor úgy is meglátod.

2016. máj. 2. 12:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Úgy érti, hogy később tied lehet a szüzessége, ha nem vagy hülye, ha ki tudod várni.

Te tudod, hogy tetszik-e annyira, fűzögesd hosszabb ideig.

Ha nem kell neked, passzold át:)

2016. máj. 2. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
megírja majd a házidat is, meg a szakdogádat, ha azt akarod, erre gondolt sztem
2016. máj. 2. 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:
15%

A csaj tipikusan az a nekem senki nem felel meg és felsőbbrendűnrk hiszi magát a szüzessége miatt. Azt hiszi az valami kincs amit ki kell érdemelni.

Téged nem tart szexuálisan vonzónak csak egy béta bélának aki jó lesz lelki szemetesnek és ingyen taxisofőrnek. Hónapokig hitegetni fog és neg akar győzni hogy a világ legtermészetesebb dolga hogy hónapokig kell rimánkondi a szexért Holott ellenkezőleg.

Persze közben végig arra vár, hogy az izomagyu szuper macsó 10 perc ismerettség után megdugja. Ekkor úgy kihajit, hogy pislogni se lesz időd és hozzád vágja a legyünk barátok című baromságot kijelentve, hogy az életben nem fogtok dugni és csak akkor keres téged ha a fent említett izomagy megb*ta és otthagyta.

Még ma kukázd ki a csajt.

2016. máj. 2. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!