Mit gondolhatott?
Figyelt kérdés
Ma volt az unnepseg megtartva. Az evfolyamon az a srác is ott volt aki nagyon bejön, amikor mar a szózat volt olyan aranyos fejeket csinalt időközben, hogy elmosolyodtam... A 2. Sorban ültem pont rám lehetett látni és néha már kellemetlen volt, hogy annyira nézett és mikor odanéztem rögtön el is néztem. Ezt a nellettem ülő barátnőm is látta, hogy miért néz ennyire és elkeztünk nevetni :'D a srácra mikor odanéztem elmosolyodott. Szerintetek azt leesett nki hogy "rajta" röhögünk, és mire véljem hogy már olyan szinten nézett hogy a melletem ülő barátnőm is észrevette?2015. márc. 13. 22:20
2/4 anonim válasza:
Arra véld hogy nagyon tetszel neki
3/4 anonim válasza:
Ma pont én is így szemeztem egy csajjal, de mivel nem évfolyamtársam, így nem te voltál az.:/:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!