Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Mire gondolhatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mire gondolhatott ez alatt? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nemrég hallottam vissza azt egy számomra fontos embertől, hogy a párom és az anyám azért nem kedvelik egymást, mert a páromtól azt kérdezte valaki, hogy szeret-e engem és azt mondta, hogy "Szeretem, de nekem nő kell."

Amikor ezt nekem elmondták, akkor a párom is ott volt mellettem.

Este meg akartam vele ezt beszèlni.

Megmondtam neki, hogy most legyen őszinte és megigértem, hogy nem fogok rá megharagudni, csak ne mástól halljam ezt vissza, mert az rosszabb.

Azt mondta senkinek nem mondott ilyet és ha valaki megkérdezi, hogy mi van velünk, akkor sem szabad mindent kibeszélni.

Kicsit szerintem van benne egy apró igazság.

Nem tudom kinek higyjek.

Segítsetek!

2015. márc. 2. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
istenem nekem ha ez lenne a legnagyobb , problémám egy párkapcsolat alatt. Akkor szerintem tökéletes lenne , ezen felesleges rágnod magadat. Biztos még kis lány vagy nem veszed , komolyan a dolgokat. Esetleg ágyban nincsen , szex mert még fiatal vagy hozzá.
2015. márc. 2. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hazudott neked, biztos nem tart elég értelmesnek egy komoly kapcsolatra amíg meg nincs jobb addig te is jó vagy, eljátszik veled, biztos úgy látja h kis butus vagy,
2015. márc. 2. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor ezt a számodra fontos ember mondta kettőtöknek a szemetekbe? Ha igen, akkor ott párod mondhatta volna neki, hogy ő ilyet nem mondott.

Egyébként meg tényleg nem jó magánéletet másoknak kiteregetni, hogy azon csámcsogjanak, ki mikor mit mondott intrikákkal kavarjanak.

2015. márc. 2. 12:16
 4/4 A kérdező kommentje:
A számomra fontos embernek is mondta ezt.
2015. márc. 2. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!