Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondolhatott?

Mit gondolhatott?

Figyelt kérdés

Mit tennétek ha felvennétek egy új alkalmazottat és közben rájönnétek, hogy nagyon bejöttök neki? De közben kavartok egy alkalmazottatokkal aki családos és nem hajlandó elhagyni a párját a főnökéért csak játszik vele. Például feltűnően nézz benneteket (mármint a beosztott a főnökét nézi)? Kikerülnétek vagy áthelyeznétek más területre dolgozni? És mi van ha már annyira nézz, hogy totálisan bezavar titeket (konkrétan férfi a főnök).

A másik kérdésem pedig az lenne ha már egyszer áttettétek másik területre dolgozni? Akkor mit jelenthet az ha a főnök miután meghallotta, hogy valakivel járni akarsz, akkor az új munka területeden fel alá rohangál és amikor észre veszed totál elvörösödik? Utána pedig akivel kavar az megkérdezi, hogy tényleg bepasiztál-e?

Valamint miután áttesz onnantól kezdve többször szemeztek, hangosan köszön amit azelőtt nem volt hajlandó csak kikerült nagy ívben.

Egy másik alkalommal amikor az alkalmazott nem köszön a főnökének utána a főnök megint elmegy a közelébe rá nézz az alkalmazottra és amikor az alkalmazott észre veszi akkor a főnök totál elvörösödik.

2013. nov. 18. 09:33
 1/7 anonim ***** válasza:
azt gondolom h normális ember munkahelyre nem visz be szerelmet.
2013. nov. 18. 09:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Én nem is azt kérdeztem, hogy bevinnéd-e a szerelmed a munkahelyre, hanem, hogy az alkalmazottad szeret beléd. Akkor mit tennél?
2013. nov. 18. 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Tehát, csak hogy világos legyen. Vagy te, akit dugogat néha a munkahelyén egy nős családos férfi. Van egy beosztottad, aki mint észrevetted ki akar kezdeni veled, de te nem akarod, ezért áthelyezted. Aztán meggondolod magad, és sűrűn mész az ő közelébe.

Ez az alkalmazott teljes joggal gondolhatja, hogy te és a munkatársad egy gerinctelen tahó banda vagytok akik megérdemlik egymást, és örül, hogy nem került közelebbi kapcsolatba veled, sikerült elkerülnie egy idiótát. Szerintem ezt gondolhatja.

Szóval azt kell csinálni, mint akárki más alkalmazottal, ha nem tetszik neked. Találkozást, szemkontakni akkor csak munkaügyben

2013. nov. 18. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó bekezdést kérném nem figyelembe venni, átfogalmaztam a válaszomat és ez benne maradt véletlenül.
2013. nov. 18. 10:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyedülálló a férfi/főnök csak egy másik alkalmazottjával van egy kapcsolata aki nem hagyja el a családját a főnökéért csak játszik vele (nagyobb keresetet kap igy nyilván).
2013. nov. 18. 10:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Valaki másnak is van valamilyen véleménye erről a szorítól?
2013. nov. 18. 11:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocs szituációt akartam írni
2013. nov. 18. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!