Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mennyire vevők alkalmi szexpartnerre?
Ebben még nincs tapasztalatom, mert eddig csak kapcsolatban és egy éjszakás kalandokban volt részem.
Saját tapasztalatok érdekelnek.
21/F
Ha lenne olyan, akiben maximálisan megbízok, és nem érzek iránta semmit, akkor én benne lennék. Hosszú kapcsolatom van, ahol rendszeres a szex, és ha ez valami miatt most megszűnne, akkor biztos hogy nagyon hiányozna a testiség.
Szerintem semmi rossz nincs abban ha 2 ember megegyezik ebben és kölcsönösen kielégítik egymást, nekem legalábbis muszáj szexelnem, hogy ne legyek teljesen feszült és kiállhatatlan.
Ha nincs kapcsolatom, akkor is igenylem a szexet.
Nem kell ravenni, ha megfelelo partnert talalok, akkor en is ugyanugy akarom, mint a partnerem.
Volt ilyen jellegu kapcsolatom, es teljesen meg voltam elegedve vele.
Kozben nyilvan ismerkedik az ember masokkal, en is megismerkedtem valakivel, mikor vele komolyabbra fordult, megszuntettem a szexkapcsolatot.
Nem jellemző, mivel a legtöbb nő még mindig azzal szeretkezik, akit szeret. Nem fűvel-fával.
Ha épp nincs szex, én például masztizok egyet, és kész, már nem is vagyok feszült. Ehhez nem KELL egy fa.sz a lábam közé. :P
Nálam teljesen kizárt, hogy úgy szexeljek bárkivel, hogy nem vagyok szerelmes. Nem azért, mert úgy nem menne, vagy nem lennék rá képes, hanem ELVBŐL.
A testiség egy dolog, de mivel már rég lejöttem a fáról, nem szeretném ha az altesti vérbőségem irányítaná az életem.
A környezetemben sok ilyen "alkalmi szexpartner" lett végül apuka és családfenntartó, mert fogigátló mellett is becsúszott a baba.
Ez a másik oka, ha nem hentergek érzelmek nélkül.
Azzal szexelek, akivel el tudom képzelni azt is, hogy gyerekem legyen. :) És akkor nem fogok sírva fakadni, ha egyszer véletlen lesz pozitív a tesztem.
És nem, nem vagyok to.szatlan hül.ye pi.csa, meg fapi.na, átlagban heti 5-7 alkalommal van szex, minden kísérletezésre nyitott vagyok, és még élvezem is. :)
Csak nem egy olyan pasival, aki lesza.r, csak dug.ni járunk össze, hanem egy olyan pasival, aki szeret, és érdekli, hogy nekem jó legyen.
Mindig akadnak ilyen nők, csak meg kell találni őket:) Nekem is van pont Szegedről egy 22 éves csajszi, eléggé belevaló.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!