Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Akik voltak már szexkapcsolatban vagy volt már alkalmi kapcsolatuk! Mennyire fontos ilyenkor a méret?
Figyelt kérdés
Többször olvastam már, hogy ilyenkor azért jobban számít, hogy mi lapul a nadrágban és elég illúzióromboló, amikor tök romantikusan telik a hétvége egy vonzó pasival, aztán nincs semmi a gatyóban.
Illetve fent vagyok most szexpartner keresőkön, kb az összes adatlapon fel van tüntetve, hogy nagy intim méret előny.
Ismerkedtem párokkal, aztán ott is ez megy.
Vagy azért akarnak nagyot, mert a férjéé is az, vagy pont azért, mert a férjé kicsi vagy átlagos.
Hogy álltok ezzel?
2016. ápr. 19. 11:53
1/10 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. ápr. 19. 11:53
2/10 anonim válasza:
Nekem nem számít a méret annyit, mint amekkora cirkuszt csapnak körülötte, általában a férfiak. Ha egy együttlét alatt nekem van 3-5 orgazmusom, akkor számomra lényegtelen, hogy azt a férfi az ujjával, a nyelvével, vagy a 15 centis farkával érte el.
3/10 anonim válasza:
Nem számít a méret ... kivéve, ha kicsi :-P
4/10 anonim válasza:
Nekem sem az a lényeg ,hogy minél nagyobb legyen,hanem minél vastagabb annàl jobb.
5/10 anonim válasza:
Ez is egy szempont, de sok-sok más is számít.
6/10 anonim válasza:
Nekem nem szempont a méret lényeg, h tudja használni. Bár a túl nagyot nem szeretem,mert sokszor fáj. ..
7/10 anonim válasza:
Soha nem számított a méret. Nem ez alapján lesz valaki jó az ágyban.
8/10 anonim válasza:
a méret számít valamennyire (ne legyen óriás vagy mikró), azon kívül inkább hogy mennyire jó az ágyban.
9/10 anonim válasza:
Szexkapcsolatban azért fontos, hogy méret szempontjából találjunk (ne legyen túl nagy vagy túl kicsi), hamár csak szex van köztünk.
10/10 anonim válasza:
Nem fontos a méret,csak az hogy tudja használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!