Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Akik voltak már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Akik voltak már szexkapcsolatban vagy volt már alkalmi kapcsolatuk! Mennyire fontos ilyenkor a méret?

Figyelt kérdés

Többször olvastam már, hogy ilyenkor azért jobban számít, hogy mi lapul a nadrágban és elég illúzióromboló, amikor tök romantikusan telik a hétvége egy vonzó pasival, aztán nincs semmi a gatyóban.

Illetve fent vagyok most szexpartner keresőkön, kb az összes adatlapon fel van tüntetve, hogy nagy intim méret előny.

Ismerkedtem párokkal, aztán ott is ez megy.

Vagy azért akarnak nagyot, mert a férjéé is az, vagy pont azért, mert a férjé kicsi vagy átlagos.

Hogy álltok ezzel?

2016. ápr. 19. 11:53
 1/10 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. ápr. 19. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem számít a méret annyit, mint amekkora cirkuszt csapnak körülötte, általában a férfiak. Ha egy együttlét alatt nekem van 3-5 orgazmusom, akkor számomra lényegtelen, hogy azt a férfi az ujjával, a nyelvével, vagy a 15 centis farkával érte el.
2016. ápr. 19. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem számít a méret ... kivéve, ha kicsi :-P
2016. ápr. 19. 12:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem az a lényeg ,hogy minél nagyobb legyen,hanem minél vastagabb annàl jobb.
2016. ápr. 19. 12:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez is egy szempont, de sok-sok más is számít.
2016. ápr. 19. 12:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem szempont a méret lényeg, h tudja használni. Bár a túl nagyot nem szeretem,mert sokszor fáj. ..
2016. ápr. 19. 12:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Soha nem számított a méret. Nem ez alapján lesz valaki jó az ágyban.
2016. ápr. 19. 12:58
 8/10 anonim ***** válasza:
a méret számít valamennyire (ne legyen óriás vagy mikró), azon kívül inkább hogy mennyire jó az ágyban.
2016. ápr. 19. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Szexkapcsolatban azért fontos, hogy méret szempontjából találjunk (ne legyen túl nagy vagy túl kicsi), hamár csak szex van köztünk.
2016. ápr. 19. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem fontos a méret,csak az hogy tudja használni.
2016. ápr. 19. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!