Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elképesztő helyzetbe kerültem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképesztő helyzetbe kerültem, mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Az történt, hogy két lány ismerősöm, akik egyébként a legjobb barátnők, befűztek egy hármas szexre. Nagyon nem kellett győzködniük, most épp nincs barátnőm, ráadásul két csajjal sem voltam még egyszerre. Megtörtént a több menetes dolog, nem részletezem, azt mondták, nyugodtan élvezzek beléjük, gyógyszert szednek. Néhány héttel később felhívtak, és azt mondták, mind a ketten terhesek, tőlem, sőt, meg is akarják tartani a gyereket. Fogalmam sincs, mit tegyek, még nem akartam gyereket, ráadásul egyszerre mindjárt kettőt. 28 vagyok, a lányok 26 évesek.
2016. máj. 1. 13:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

ez olyan mókás

:D

2016. máj. 1. 13:03
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
ez legalabb akkor kamu minthogy a lanyoknak nem a kulso a fontos
2016. máj. 1. 13:04
 3/18 anonim ***** válasza:
You made my day.
2016. máj. 1. 13:05
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát, ha ez komoly kérdés akkor... wow. Gáz. Egyébként miért nem húztál óvszert? Két ilyen lotyótól [már bocsánat] de simán elkaphattál valamit. És mi van akkor, ha hazudnak és nem is terhesek? Vagy már rég terhesek voltak csak nem tudták kitől és kellett egy apajelölt? Esetleg még egy feljelentéssel meg lehet próbálkozni, hiszen azt mondták szednek gyógyszert... bár a rendőrségen lehet kiröhögnének.
 5/18 anonim ***** válasza:
Haha, jól beszopattak ha igaz. xD Sírok. Legalább jó volt a dugás?
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Napi kamu
 7/18 anonim ***** válasza:
Hogy tudtál mind2 be egyszerre beleélvezni?xd két farkad van?
2016. máj. 1. 13:06
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Élénk a fantáziafantázia!
2016. máj. 1. 13:07
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha már megszületett a gyerek(ek) akkor kérhetsz DNS vizsgálatot. Az 99%-os bizonyossággal kimutatja, hogy valóban Te vagy-e az apa.

A hátra lévő 9 hónapban pedig verheted a fejed a falba!

2016. máj. 1. 13:09
 10/18 anonim ***** válasza:
45%

Amennyiben ez igaz, ragaszkodj az apasági teszthez!

A magyar férfiaknak (de sok más országban is) tisztában kell lenniük avval, a törvények a nők oldalán állnak. :-(

Ilyen témában nincs egyenjogúság!!!

Minden férfinak úgy kell nekiindulnia a szexnek, hogy ha ebből gyerek lesz, akkor ő apuka lesz, ha akarja, ha nem. :-(

Kevés országban veszi figyelemben a jog az apaság választásának kérdését. Azaz terhesség esetén, ne csak a nő dönthessen a magzat megtartásáról egy személyben.

Ergo: ha gyereket nemzettél, fizetned kell érte, még akkor is, ha te nem akartad. :-(

2016. máj. 1. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!