Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék olyan helyzetbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék olyan helyzetbe kerülni vele? Fiú vagyok.

Figyelt kérdés
Van egy barátom, akinek az anyjának tuti, hogy bejövök és nem néz ki rosszul az anyuka, perverzkedik is velem, ezért arra gondoltam, hogy valahogy meg kéne d.gni.. De nem tudom, hogy kerüljek vele olyan helyzetbe. Mit mondjak stb.. Valakik akik már voltak így privibe vagy itt, segítetek?

2016. ápr. 25. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Perverzkedik veled? Tisztában vagy a szó jelentésével egyáltalán?
2016. ápr. 25. 21:57
 2/7 anonim válasza:
10%
Szerintem úgy érti, hogy perverz dolgokat mond neki. Segíteni nem tudok kérdező.
2016. ápr. 25. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Abba belegondoltál hogy haverod mit szólna?
2016. ápr. 25. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Nézd az a baj, hogy ha az alapok hiányoznak akkor hiába adunk tanácsokat.

Most nem kötekedésből mondom... de tényleg, gondolj bele külső szemmel: Egy érett, tapasztalt, kacérkodó nőt szeretnél megfektetni úgy, hogy Te magad azt sem tudod, hogy hogyan kezdj el közeledni felé vagy hogyan adj jeleket vagy bármi.... Érted?

Még ha abban kérnél tanácsot, hogy miben legyél másabb az ágyban mint egy fiatallal vagy egy randin mit csinálj másképp... de az, hogy elkezdeni sem tudod azt jelenti, hogy a többire sem állsz készen egy tapasztalt nővel mert úgyis csak csalódás lenne mindkettőtöknek :/

2016. ápr. 25. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Egyik nap volt a szépség, divat kategoriaban egy 30as hölgy aki tippeket kért hogy mivel vágódjon be a fia 16 éves haverjánál, akivel együtt szokott bulizni...esetleg nem őt keresed?
2016. ápr. 25. 22:17
 6/7 anonim válasza:
69%
Stifler mamája xd
2016. ápr. 25. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj fel hozzájuk amikor tuti, hogy nincs otthol a barátod, de Te ezt "elfelejtetted"!
2016. máj. 1. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!