Hogyan tudnánk jobb helyzetbe kerülni?
Figyelt kérdés
A férjem 150km-re dolgozik tőlem,ott talált munkát.Én 1 éve nem tudok elhelyezkedni.2-3 hetente látjuk egymást pár napra,és ez így nagyon rossz:( Alig jövünk ki a pénzből,folyton elmaradnak a csekkek.Ő munkásszállón lakik,én maradtam az albérletbe.Nem tudunk odaköltözni,mert nem tudjuk kifizetni a költözés költségeit,és 2-3 havi kauciót.Állandóan tiszta ideg mindkettőnk,és attól félek hogy előbb-utóbb ez a kapcsolatunk rovására fog menni.Szeretnénk már babát is,de így nem sok remény van rá.Mit tehetnénk?2012. máj. 26. 22:05
1/1 anonim válasza:
vállalkoztok. virágzik a hálózatépítés. időd van, pénz meg nem kell hozzá. sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!