Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk belemennétek egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk belemennétek egy ilyen ajánlatba?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet a következő: a volt pasim nagyon csúnya és megalázó módon szakított velem.

Közös baráti körünkbe tartozik egy srác akivel egy utcában is lakom mint kiderült.

A szakítás másnapján is még sírva mentem haza a suliból, amit ez a haver valahogy látott és mondta hogy átjön kicsit dumálgatni meg vigasztalni.

Na ez addig jutott, hogy lefeküdtünk aztán összebújva aludtunk másnapig.

Azóta néhányszor beszélünk mint sima barátok, mintha ez az este meg sem történt volna. Akkor este még azt is mondta , összejárhatnánk néha szexelni.

Azóta is gyakran gondolok rá, hogy milyen jó volt vele és gondoltam arra is , hogy megkérdem emlékszik-e az ajánlatra és benne lenne-e egy barátság extrákkal dologban.

Pasik ti belemennétek?

Huszonévesek vagyunk mindannyian

2016. ápr. 30. 18:34
1 2 3
 11/23 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Én inkább a női oldal gondolkodását tartom aggasztónak, merthogy a legtöbb férfi szexet akar egy dolog.

De ez erősen kihasználás volt. Te teljesen magad alatt voltál, érzelmileg sebezhető, ő meg megdugott. Gratulálok! És ezek után még te mész és kéred, hogy még...?

Hát te tudod, de egy olyan férfival nagyon nagyon nagyon kell vigyázni, aki képes ilyen könnyen a maga előnyére fordítani a helyzetet!

Azt meg gondold végig, hogy mi lesz ha a szexkapcsolattal jön majd a kötődés és a szerelem? Szerinted egy ilyen ember majd rózsacsokorral vár és bevallja, hogy igazából mindig is rád vágyott? Ezért férkőzött úgy lábad közé, hogy az "vigasztalásból" történt nem azért mert egyenlő felek vagytok és kívánjátok egymást?

Nekem mindegy, hogy teszel, de ha mégis koppansz akkor kérlek ne egy harmadik haverral vigasztald magad, mert se vége se hossza nem lesz az életednek!

2016. ápr. 30. 21:05
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm eddig a válaszokat:) persze jöhetnek még!

Hát tulajdonképpen az van hogy kegyetlenül kihasznált az előző pasim és minden amire most vágyok az szex meg közte némi dumálgatás, de kapcsolatra semmiképp sem vágyok. Erre meg pont jónak tűnik ez a srác

2016. ápr. 30. 21:57
 13/23 anonim ***** válasza:
35%

Már ne is haragudj, de nem lehetett akkora szerelmi bánatod, ha rögtön egy másik pasi farkán vonaglottál.

Amúgy meg mi az, hogy "a volt pasim nagyon csúnya és megalázó módon szakított velem." ?

Mi köze van a kinézetének a szakítás módjához?

Legközelebb valami jól összerakott sztorit találj ki!

2016. ápr. 30. 22:24
 14/23 anonim ***** válasza:

Bahhh!

Ja hogy csúnya és megalázó módon...Ahhaa!

2016. ápr. 30. 22:27
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
AAAA utolsóóó:DDDD Ezt komolyan írtad?:D nem a pasija csúnya, hanem a szakítás módja:D
2016. ápr. 30. 22:27
 16/23 anonim ***** válasza:
6%

Nem kellett volna odaírnom az egyetemet, tálcán kínáltam neki az alibit.

TÉnyleg sok egyetemista mondja úgy amúgy, hogy megyek haza a suliból...XD

2016. ápr. 30. 22:40
 17/23 A kérdező kommentje:

A mód volt a csúnya igen :D

a felvételi határozatomat meg augusztustól hadd ne scanneljem már be hogy elhidd :D 12 évig sulinak hívtam az intézményt ahova tanulni jártam, nem hiszem hogy ez mostanában változna

És a kérdés sem erről szólt

A szerelmi bánatról annyit hogy fáj és rossz, de nem hiszem hogy sokat kellene sírnom valaki után, aki úgy bánt velem, ahogy...

2016. ápr. 30. 23:43
 18/23 anonim ***** válasza:
meg hát! :)
2016. máj. 3. 17:37
 19/23 anonim ***** válasza:
Bele hát. :D
2016. máj. 3. 18:01
 20/23 anonim ***** válasza:
Persze hogy bele...
2016. máj. 3. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!