Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszívott nyakat próbáljátok eltakarni, vagy büszkén viselitek?
Tettem fel hasonló kérdést, hogy miért ciki, de senki nem tudta igazából megválaszolni rendesen. Ciki és kész. Mert megtudják, hogy szoktál szexelni. Pedig ez még nem konkrétan a szex következménye, ami mondjuk egy kisbaba. Arra mégsem fújjog senki, pedig ott tuti, hogy apuka gumi nélkül szexelt anyukával...
Szerintem nem ciki, eddig max. 2-3 ilyen volt, hogy meglátszott és nem büszkélkedtem vele, de nem is égett a pofám, hogy van egy véraláfutás a nyakamon, amit élveztem, mikor kaptam.
Az más kérdés, mikor valakinek nagyon durván ki van szívva és az már veszélyes is lehet az egészségére. De engem az se zavar, mert az ő élete, nem az enyém.
Elmondom miért ciki, ezt maximum az emberek 70-80%-a élvezi, jó, te abban a 20-30%-ban vagy, elhiszem.
A maradék azért csinálja, hogy mindenki lássa, hogy ők kúrják egymást, felvágásból. Tipikus éretlen tiniknél jellemző.
Mint a kutya, aki megjelölte a területét azzal, hogy lehugyozta.
általában nem érdekel, hadd lássák
de amikor valami fontos esemény van, és nem akarom h lássák v erről kérdezősködjenek, akkor a barátnőm alapozójával eltakarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!