Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy 20 éves srác "szűz"?
Ha az életcélod, hogy mindenkit megdugj, akkor igen, gáz.
De, ha te nem érzed gáznak, ne érdekeljen más véleménye, mert ez esetben nem gáz.
Én is 20 éves vagyok és szintén szűz, engem nem zavar, mások véleménye meg nem izgat ebben az ügyben.
Persze jó lenne ha lenne szex, de csak azért h ne legyen gáz, nem fogom sietettni, de eddig nem volt megfelelő hölgy :)
Na most ha szűz vagy, akkor miért az idézőjel?
Ha meg "szűz" vagy, akkor szerintem fejtsd ki, hogy mit értesz ez alatt, mert nem egyértelmű.
Semmiképp sem tartom gáznak ezt a gondolkodásmódot, pont hogy értékelendő, hogy nem akarsz minden szembejövő lányt lefektetni...
19/L (szintén szűz)
De miert nem volt meg 20 evesen komoly baratnod? A kerdesre adott valasz fuggvenyeben lehet, hogy "gaz" a helyzet. Mert nekem peldaul nem volt meg komoly kapcsolatom, de en nem is vagyok teljesen normalis gondolkodasu, es ez akadalyoz. :D
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!