Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy 20 éves srác "szűz"?
Nem nem gáz, folyékony vagy szilárd.
Saját kérdésedben benne van a válasz, más rólad alkotott véleménye semmit nem ér.
Engem kimondottan izgat és jó érzéssel tölt el,ha én lehetek az első valakinek:)
20L
A legtöbben nem vallják be, de elég gáz. Legbelül zavarja a nőket, az ilyen. Volt itt már több hasonló problémájú férfi.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
#7,ne általánosíts,van,aki szerint az,van,aki szerint nem.De csak azért elhagyni a párját,mert az még szűz,a nőnek a szegénységi bizonyítványa...
Kérdező,ne foglalkozz mások véleményével.Ennyi.
#2 merre laksz? találkozunk? :D ( csak vicceltem! ) remélem mindkettőnk megtalálja majd a megfelelő partnert
#5 akkor szuszpenzió vagyok? :D
#6 van 1-2 lány ismerősöm, aki tudja, h nem volt még szexben részem, ők is azt mondják, h ez tök értékelendő dolog, meg hogy nekik is tetszene :)
#7 hát nem tudom, prostituálthoz sosem mennék...
A többieknek köszönöm a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!