Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ujjazni és nyalni unalmas nektek?
Figyelt kérdés
Párom sajnos nagyon ritkán csinálja nekem ezeket, azt mondta nem bírja kivárni az időt, amíg beteszi nekem a farkát, időpazarlásnak tartja az ujjazást/nyalást... 20/l2016. ápr. 28. 10:34
11/15 anonim válasza:
Éretlen kisfiúval van dolgod, keress férfit, ne egy taknyost.
12/15 anonim válasza:
én pedig azt szeretem a legjobban, mikor ujjazom, és közben még csókolni is tudom, látom, h élvezi :)
13/15 anonim válasza:
Van az az érzésem, hogy más gondok is vannak a kapcsolatban ezen kívül. Legfeljebb nem veszitek észre.
14/15 anonim válasza:
Tehat idopazarlas neki foglalkoznia veled. Aha. Szuper pasit fogtal ki te is ...
15/15 anonim válasza:
Unalmas? Nem tudja kivárni? Nálam minimum 20-30 perc a nő kényeztetése az aktus előtt. Én imádom csinálni, nyelvvel, ujjal, de leginkább mindkettővel egyszerre. 36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!