Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves szép csókszűz lánnyal bele kezdenétek kapcsolatba? (Minden értelemben szűz)
Mar boccs fiuk,de mindenki innen indul,jeleznem,hogy ti is(!).Szuzbol lesz a tapasztalt,tapasztaltbol lesz rossz esetben a riherongy.De ne altalanositsunk!
Mindenki 0rol kezd es csak ido kerdese,hogy mikor,mennyire jol jon bele.
12-es nem vitatkozom az altalad felallitott hipotezissel szemben,ugyanis en magam is beismerem,hogy szuz letemre nyugodtabban veszitenem el egy tapasztaltal mint egy tapasztalatlannal,mivel eleg rossz az nekem,hogy en is alig tudom mit kell csinalnom,jo olyasvalakit tudni magam mellett akitol "tanulhatok",vezenyel es legfobbkepp vigyazz ram,hogy ne seruljek sem fizikailag sem lelkileg.
Ez sokunknal igy mukodik VISZONT, nalam a teny nem zarja ki azt,ha talan egy hosszas ismerkedes utan,egy olyas valakibe szeretnek bele akirol a kesobbiekben megtudnam,hogy o is szuz,nem dobnam emiatt,vagy menekulnek eszt vesztve.Ugyis megtortenne a dolog,bizonyara tobb paraval,kenyelmetlenseggel DE lehet,hogy kellemesen csalodnank mindketten mert lehet,hogy epp forditva lesz.Ezert mondom,hogy ez nagyon relevans,embertol fugg es kiszamithatatlan.Nem tudhatom meg nem esek at rajta.
Remelem megerted a valaszom es nem mondtam semmi sertot,nem ez volt a szandekom.
Én megértem valamilyen szinten, hogy valaki azt hozza fel, hogy neki kell a tapasztalt farok mert nem akar sérülni bár nem tudom mirt mrll valakit szexuális analfabétának tekinteni csak mert szűz és miért hiszik doksn azt, hogy aki hanyatt lökött pár diszkós szutykot arra miért hiszik, hogy annyira profi. Komolyan megértem.
Amit viszont baromira nem értek, hogy a szűz srácok miért vannak a leprásokkal egy szinten, miért várják el tőle a puncisok, hogy elsőre vrprogi legyen miért vágják a fejükhöz, hogy "én aztán nem ledzek tanító néni". Nekik Ennyi erővel nem jár egy emlékezetes első élmény csak a csajoknak? És pont ezért tanácsolom nekik itt évek óta hogy Utólag sr vallják be a dolgot.
És persze azt sem értem hogyha lepattintok egy szűzcsajt a fenti okokra hivatkozva miért küldenek el a qrva anyámba. Akár még re is felhábirodnál a kijelentésemen. Holott nekem is jogom van eldönteni mivel fuhok.
Amint mondtam,ha egyszer egy szuz sraccal is hozna ossze az elet,azt is elfogadnam.Bar ha tapasztalt lennek meg jobban orulnek neki,hogy "tanito" lehetnek az o szamara.
En szemely szerint nem itellek el teged,bizony vannak akik nem szeretnek szuzekkel foglalkozni,nemtol fuggoen.Legyen az akar no,akar ferfi.
Amondoja vagyok,hogy ezt kar is tulvitazni,reklamozni.Ahogy mondod,mindenkinek jogaban all eldonteni kivel fekszik le.Csupan erre megfelelo partner kell.
# 10/16 Időpont ma 09:17
-"fehér páncélos szűz bslhere" :DDD, nagy oltás volt, kellett a víz:
-tény, hogy nem ez a két véglet van, viszont sokkal inkább örülnék egy szűz lánynak (márt csak azért is mert még nem volt szűzzel dolgom), mintsem olyannal, akin fél osztálynyian átmentek.
-mellesleg a kérdés is az: hogy kapcsolatba kivel kezdenénk (feltételeztem, h nem szexkapcsolatra gondolt a kérdés kiírója). Kapcsolatra pedig feltételezem, h jobb egy "párját ritkábban váltogató" nő, valszeg hűségesebb típus szvsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!