Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves férfiak bevállalnátok egy 18 éves lányt?
Figyelt kérdés
Akár egy menetre, akár hosszabb távon (szexkapcsolat:)?
Ja és a csaj nem a pénz miatt megy bele a dologba, hanem mert bejössz neki.
Az attól függ, milyen célból akarna ilyet egy ennyire fiatal lány egy 40-es pasitól. De csak a szex miatt biztosan nem. Nagyon aranyosak és csinosak a 18 éves lányok, de általában az érdeklődési körük és a élet felfogásuk alapvetően különbözik egy náluk több mint kétszer idősebb férfi szexen kívüli érdeklődési körétől. Az a nagyon kevés lány meg amelyiknek alapból a nála sokkal idősebb pasik jönnek be, vagy csak szexet akarnak, vagy a létbiztonságot kívánják így megteremteni maguknak, vagy mindkettőt és ezért szaladnak bele a perverz később őket lelkileg is taccsra tevő pénzeszsákokba, akik mellett aztán pár hónap után már csak a pénz fogja tartani őket, meg a lelki terror. Olyanról nem halottam még, hogy a 18 éves lány beleszeretett aztán akárcsak 1 évig együtt is maradt a dolgozó de nem milliomos apja korú neki tetsző férfival. Persze lehet hogy van ilyen, de hogy mint a fehér holló olyan ritka az szinte biztos.
2016. ápr. 28. 16:13
12/29 A kérdező kommentje:
Utolsó nem kapcsolatra gondolok :).
Pusztán testiség, egyiksem tervez hosszabb távon a másikkal.
2016. ápr. 28. 18:06
13/29 anonim válasza:
voltam, amikor beújítottam egy éves szeretőt. Többé soha. Onnantól csak a harmincasokkal kezdtem.
2016. ápr. 28. 18:14
14/29 anonim válasza:
még csak közelítem a 40et, de igen. De úgy, hogy legyen valami csábítás, meg izgalom ott. Ne úgy induljon, hogy egyből kivan mondva minden. Ha oda áll elém, hogy leakar feküdni velem, akkor az olyan fura helyzet. Úgy már egy csomó izgalom kivan szedve belőle.
2016. ápr. 30. 22:11
15/29 anonim válasza:
Nem, szexre nem. Másra esetleg igen.
2016. ápr. 30. 23:04
16/29 anonim válasza:
Még nem értem el szerencsére a 40et, de 12 vvel fiatalabb barátnőm van. Nekem jó:) Neki jó:) Nekünk jó:)
Amúgy pedig minden férfi kb. igennel válaszolna a kérdésre, ha elég őszinte akar lenni. Más persze, ha van feleség..akkor nem éri meg a kockázatot..egyéb esetben simán. Ki ne akarna egy fiatal, feszes testű, nem leharcolt csajt magának?!:)
2016. ápr. 30. 23:12
17/29 anonim válasza:
Bocsi, a Num Lock megtréfált.
Szóval 43 voltam, amikor beújítottam...
2016. máj. 1. 08:49
18/29 anonim válasza:
Ha bejönnénk egymásnak akkor igen! Főleg, hogy én pl független vagyok. F.
2016. máj. 1. 20:17
19/29 anonim válasza:
18. Szerinted kit érdekel itt, hogy független vagy? Pont az fog érdekelni bárkit is, hogy a 63%-os független? Csak nem itt akarsz összeszedni egy 18 évest, mert a való életben nem megy? Nem magamból indulok ki, csak a válaszod erre enged következtetni.
2016. máj. 1. 23:10
20/29 anonim válasza:
19: Sok 40 körüli férfi már rég házas, és/vagy a kérdésben említett 18 éves lányhoz hasonló korú gyereke is van. Ilyen körülményeket is figyelembe kell esetleg venni. Na most, ehhez képest, a 18-as egy új megvilágításba hozta a kérdést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!