Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hány évesen kezdik el kielégíteni magukat?
Meg fogsz döbbenni, de a nők többsége már ovis korban felfedezi a csiklóját, és akár orgazmusuk is lehet maszturbálás közben.
Ahogy a fiúk is már ovis korban rájönnek, hogy jó ha játszanak a fütyivel (fel is áll), csak épp még nem jön belőle semmi. :D
A sors fintora, hogy ehhez képest egy felnőtt férfi mindig el tud élvezni, sok nő viszont úgy hal meg, hogy soha nem élte ezt át.
Én oviban kezdtem, de nem tudtam, mi az.
Egy átlagos nem tudom, én heti 1-2 max.
Én is ovis koromban kezdtem, de nem tudtam igazán, hogy mi is ez. Mikor megtudtam, nagyon elszégyelltem magam, és tudom, hogy órákig sírtam. Azért mára sikerült "túltennem magam" ezen, nyugi. :D
És a gyakorisága eset függő. Ha úgy van időm magamra akkor sokszor naponta többször, de van mikor hetente csak 1-2x.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!