Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány,43 éves pasi. Mit gondoltok erről?
Nincs még semmi konkrét, nagyon kezdetleges a dolog, de eléggé egy hullámhosszon vagyunk. És annyira, de annyira bejön...sosem érdekeltek az idősebb pasik, de ez most annyira más. Nagyon szeretek vele lenni, de közben meg bennem van a félelem is, azért ez nem éppen egy megszokott dolog, azt hiszem..
Ti mit gondoltok erről?
mázlista a pacák
te meg legalább megtanulsz normálisan szeretkezni
Nos, nézzük realistán a helyzetet. 18 évesen az ember élni akar. Életed azon szakaszában vagy, amikor is kell bulizni, ki kell próbálni dolgokat, stb... Tetszik nem tetszik, de fiatalabb sem TE, sem pedig a "leendő" barátod nem lesz. Generációs különbség van köztetek, és amíg Te pl Wellhello-t hallgatsz, addig ő omegát... és még sorolhatnám sokáig.
Mi lenne a közös bennetek, azon kívül, hogy elvagytok? Hogyan tovább? Mi lesz az a közös dolog, ami összeköt titeket?
Nyilván nem ismerem a teljes helyzetet, de mindenesetre ha én lennék Te, akkor el sem kezdeném ezt a kapcsolatot. Sok negatív élménytől kímélheted meg magad... másrészről soha nem tudhatod, hogy mit hagysz ki.
Mérlegelj, szigorúan tények alapján.
... én is voltam fiatal és hülye :)
Félek, hogy mi lesz velem a jövőben. Pár éve még 20 évesek 40 évesekre mentek, most meg már 18 évesek 43-asokra.
Mire 80 éves leszek, az ovisok jönnek rám vagy mi?
Ne tervezz vele hosszabb tàvra de addig is éld ki magad vele,használd ki az idòt!
Szerencsés pasi...
Azt, hogy mázlista.
Tanárbácsinak jó lesz. A korodból következik, hogy úgysem lesz a férjed, úgyhogy nincs vele túl sok baj. Azért nem lennék apád helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!