Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nagyon, a kedvencem az aki tényleg elég vékony de egy nagyon pici izom van rajta, tényleg csak annyi amit mondjuk heti 1-2 úszással felépít.
Barátom pont ilyen, 200 centi magas szóval elég nyúlánk és nehezen hízik.
Ezeket azért jó olvasni!
Nem vagyok az a kifejezetten vékony (nem vagyok gilisztás) ,de nem is vagyok egy szétgyúrt férfi!
Egy nagyon kis izomzat (ha már lehet ezt így nevezni?) van rajtam! (egyszerűen valahogy nem köt le a konditerem ,bár ritkán jó lenne edzeni)!
Túl gyors az anyagcserém...
Kicsit félek is ,hogy a sok izomkolosszus mellett nem kellek senkinek?! (ezzel nem a nagy bivalybaszó izmosokat akarom bántani)!
24/F. (194cm / 78Kg)
Nekem csak az a furcsa, hogy ugye miért vonzó az, ha valaki nem sportol? Vagyis nem foglalkozik a testének fejlesztésével.
(nem kell kondizni ahhoz h vki sportos legyen)
Valszeg azoknak a lányoknak vonzó, akik szintén lusták törődni a saját testükkel.
Nekem olyan lány kell aki tesz önmagáért, így én is teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!