Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan hogy egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy pasi rosszul nyal? És hogy lehet ezt kiküszöbölni?

Figyelt kérdés

18F

Nem rólam van szó,én jó vagyok benn és szeretem is csinálni. Ez a kérdés csak megfordult a fejemben,meghát jó lenne nem ismert technikákat elsajátítani.

És ezt milyen technikával lehetne orvosolni?

Nyilván egyéni,de talán minden nő/lány tudja a maga gyengéjét.

2016. ápr. 12. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__5..

Itt egész jól össze van foglalva, ha esetleg egy kicsit ki akarod bővíteni a tudásod. Pár tippet innen "loptam" és nem érkezett még rám panasz barátnőmtől :)

Amúgy meg lehet rosszul, főleg ha a lány nem szól hogy neki rossz, hanem inkább csak szimulálja hogy jó neki.

2016. ápr. 12. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Lehet rosszul nyalni, és ezen lehet javítani. A megoldás rém egyszerű: az emberek kommunikáltak egymással. Régen ezt úgy művelték az emberek, hogy a lány elmondta a fiúnak, hogy nem jól csinálja, és elmondta, hogy mit nem csinál jól, valamint azt is, hogy hogyan csinálhatja jobban.

Persze ma már ennek egy modernebb változatát szeretjük használni, hogy nem beszéljük meg a problémát, hanem magunkban tartjuk várva, hogy a másik majd kitalálja vagy rájön magától, és csendben várjuk a csodát, hogy legközelebb már jó lesz. Aztán ha egy rövid határidőn belül nem produkál jobb eredményt, akkor dobjuk és keresünk egy másikat.

18/L

2016. ápr. 12. 21:01
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 a második bekezdésed az első nőmet ábrázolja :o
2016. ápr. 12. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Miután manapság a legtöbb nő teljesen elrontja a szexualitását mindenféle vibrivel, kispárnával, egyéb csiklóizgatással így nem meglepő mikor a finom puha nyelved nem éri el a kívánt hatást.

Normális nőnél ilyen nem fordulhat elő. Egyre ritkábbak az ilyenek.

2016. ápr. 13. 06:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy én a csajoktól hallom, elég sok pasi rosszul nyal. De legalább jobban értékelnek minket, akik meg jól csináljuk.:)

30F

2016. ápr. 13. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!