Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzzanak az egzotikus külsejű nők, azaz a barna bőrűek (nem a cigányok, köszönöm azt kihagyom) ez normális?
Figyelt kérdés
én fehér vagyok2016. ápr. 26. 19:05
1/3 anonim válasza:
Persze :) engem a keleti csajok ;) de sajnos nemigazan elnek felem ilyen kinezetu lanyok :(
2/3 anonim válasza:
Normális.
Azok nem normálisak akiket nem vonzzanak a keleti nők.
3/3 anonim válasza:
Mindenki fantáziál ilyenekről szerintem.
Mindigis érdekelt hogyan nézhet ki egy barna keretű rózsaszín punci.
Menj fel egy netes szextárskeresőre, ott fogsz találni barnát, csak vigyázz nehogy elkapj tőle valami kórságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!