Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb csajnál ekkora méret elég lehet?
Figyelt kérdés
18F
Ő 21L
Komolyan gondolom vele,viszont hamar ágyba akarom vinni.
Volt korábban egy csajom akit 4 hónap után se vittem ágyba mivel komolyan gondoltuk és nem akartuk elsietni+szűz volt. De ettől függetlenül megcsalt,és el se jutottunk a szexig. Szóval szerintem nem ettől függ hogy komolyan gondolom-e valakivel.
Meg főleg hogy egy 21 éves tapasztaltabb csajról beszélünk jelenleg,nem egy 16 éves szűzről.
14,5-15/4,5
Valahogy azt gondolom hogy nem lennék neki elég ezzel a mérettel.
2016. ápr. 25. 22:02
11/11 anonim válasza:
Fiatal vagy még nőni fogsz,most kell jelquing tréninget csinálnod kitartóan!+ nyújtás+péniszpumpa!hónapokon éveken át!nekem bejött 17,5 ről 19majdnem két hónap alatt nem szabad abbahagyni gyógykrém mindig kell.fiatalon is csináltam csak még nem értettem mi az most bánom de emlékszem hogy szélesedett tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!