Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb csajnál ekkora méret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb csajnál ekkora méret elég lehet?

Figyelt kérdés

18F

Ő 21L

Komolyan gondolom vele,viszont hamar ágyba akarom vinni.

Volt korábban egy csajom akit 4 hónap után se vittem ágyba mivel komolyan gondoltuk és nem akartuk elsietni+szűz volt. De ettől függetlenül megcsalt,és el se jutottunk a szexig. Szóval szerintem nem ettől függ hogy komolyan gondolom-e valakivel.

Meg főleg hogy egy 21 éves tapasztaltabb csajról beszélünk jelenleg,nem egy 16 éves szűzről.

14,5-15/4,5

Valahogy azt gondolom hogy nem lennék neki elég ezzel a mérettel.

2016. ápr. 25. 22:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
nem, kicsi, mindig meg kell szorozni a nő életkorát 1,1313414141414141-el és akkor megkapod, hogy mekkora lompos kell neki.
2016. ápr. 25. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem semmi gond nincs vele. páromnak kisebb, mégis meg vagyok vele teljesen elégedve.
2016. ápr. 25. 22:08
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
igen elég lehet, és ki is lehet elégíteni egy nőt ekkora farokkal, de az a nem mindegy hogyan csinálod :)
2016. ápr. 25. 22:09
 4/11 RRR ***** válasza:
100%

idősebb:DDDD

nem a méret ,a jó technika a lényeg!!!

f

5/11 anonim ***** válasza:
96%

Nem nevezném idősebb csajnak... :D :)

Egyébként a méreted bőven jó, talán még átlag feletti is, vagy a felső határa....

Azzal viszont már gondok lesznek ha most előre parázol a dolgoktól.... szóval nyugodj le és élvezd... akkor fogja ő is élvezni :)

6/11 anonim ***** válasza:
71%
Miért gondolja mindenki azt, hogy minél idősebb egy nő, annál nagyobb farok kell neki? Akkor egy 40 évesnek meg minimum 30 centi a jó vagy hogy gondoljátok?
2016. ápr. 25. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem 18 évesen szintén 21 éves barátnőm volt. Ne gondold, hogy mivel idősebb már nagyobb méret kell neki. Akkor 50 éves korukra 30 centist akarnak? :D Simán elég lehet az a méret, úgyis az a fontos hogyan használod.
2016. ápr. 26. 10:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy hány éves, egy 16 évesnél is ugyanúgy a technika kell, mint egy 21 évesnél.

A méreteddel nincs probléma.

2016. ápr. 27. 17:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha korán kezdte,akkor kevés vagy.

Ha alig használt,akkor meg király!:)

Komolyra fordítva a szót,akkor lehet jelentősége ha már szült és az orvos hanyag munkát végzett:)

Na akkor két kolbi is elfér bőven.

Illetve genetika kérdése.

F40+

2016. ápr. 27. 17:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Olyan 22cm alatt nem sok eselyed van..sajnalom :(

Talan majd no meg vmennyit vagy keress szuz lanyt aki talan tapasztalatlansagabol adodoan nem nevet ki.. :(

2016. ápr. 29. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!