Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadiknak plusz egy nő?
25 éves nő vagyok,6 éve vagyunk együtt a párommal. Szexuális életünkkel nincsenek gondok, de én egy kis újításra vágyom, amit elmondtam páromnak. Szeretném hármasban kipróbálni, két nő és egy férfi felállásban. Nem ellenezte természetesen.
Két kérdésem lenne. Vajon a szilárd kapcsolatunknak ártani fog-e hosszútávon a plusz egy fő bevonása?
Illetve az, hogy akinek már volt hasonlóban része, hol találtatok rá megfelelő személyt?
Férfiként írok, volt egy ilyen kalandom 19 évesen, akkor még nem voltam együtt a lánnyal, aki végül felvetette az ötletet, de az is igaz, hogy már nem voltunk közömbösek egymásnak. Ő ajánlotta fel, hogy szívesen kipróbálná hármasban a legjobb barátnőjével, csak a férfi nincs még meg, ezért beszállhatnék, ha gondolom. Utána nem sokkal összejöttünk, de soha nem volt féltékenykedés később ebből, pedig rendszeresen jártunk együtt bulizni a legjobb barátnővel, és a háta mögött sem történt megcsalás ezzel a lánnyal.
Ha megbízol a párodban, hogy utána nem fog félrekacsintgatni a kiszemelt nővel, akkor mindenképpen próbáld ki.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!