Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a szexrobotokról? Mennyire változtatnák meg a társadalmat, az emberek mentalitását?
Figyelt kérdés
e egy hozzá kapcsolódó videó
https://www.youtube.com/watch?v=2lc59stroqM
igen, az ár miatt a szegény réteg nem érhetné el, de később ha már jobban elterjedne durva lenne, és tényleg én minden gyakorin magát sajnáltató szűz csávónak adnék egyet ajándékba, az biztos hogy kielégülnének egy életre
2016. ápr. 25. 12:38
1/5 anonim válasza:
31f vagyok szex robot
ird mit tegyek es teszem.
2/5 anonim válasza:
Csak azt felejted el, hogy a kesergő srácoknak nem robot kell, hanem valódi nő.
Ez kb ugynaz, mint ha guminővel lennél, csak van benne némi plusz interaktivitás.
4/5 anonim válasza:
Ha majd képesek lesznek emberi szövettel borítani végre egyedül maradnak a nők és nem lesz rájuk szükség átérezhetik milyen férfinak lenni...
5/5 anonim válasza:
Nem néztem a videót, de szerintem mindenképpen lesznek ilyenek előbb-utóbb. A szex mindig is meghatározó mozgatórugója, alakítója volt az emberi kapcsolatoknak, társadalomnak, technológiának. Ráadásul a mérnökök, fejlesztők között egyértelmű többségben vannak a férfiak, szóval igenis lesznek női szexrobotok. Na, nem saját tulajdonban rögtön, ahhoz biztosan túl drága lenne az elején, hanem először a prostituáltak helyett vagy mellett. De persze csak úgy lehet sikeres egy ilyen, ha valóban emberi szövet borítja, és élethű, illetve kerül bele valami minimális mesterséges intelligencia. Nyilván nem kell túl sok mindenhez értenie, mert a vendég nem golfozni vagy a kvantumfizikáról beszélgetni akar vele, csak megkúrni alaposan, de azért legyen valamennyire emberszerű és hiteles. Később aztán, mármint jóval később, ha már olcsóbb a gyártás, meg több mindenre programozható robotokat is lehet készíteni, akkor jöhet az, amikor az emberek otthonra vásárolnak ilyen szerkezetet, ami napközben főz, mos, takarít, esténként meg engedelmes szexrabszolga.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!