Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők honnan (hiszik, hogy)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők honnan (hiszik, hogy) tudják, hogy hány centis egy farok?

Figyelt kérdés

Az itteni kérdéseknél is csomó nő centire megmondja, hogy neki mekkora farkakhoz volt szerencséje.

Na de honnan tudják azt, hogy az adott farok hány centi? Vagy másoknál a vonalzóval centizés is része az előjátéknak?

Esetleg a nők is skálázva vannak belülről, mint a konyhai mérőpoharak?

2016. ápr. 24. 23:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Eddig minden nő, akivel voltam, 2-3 centivel többet mondott és rájuk hagytam. Nem ismertem el, de mondtam, ha ők mondják, akkor biztos nem tévednek... :D Mondjuk, ha 20-21 centit mondanak, akkor nem értem, hogy szerintük a filmekben mekkorát láttak?

Haveri társaságban szóba került a dolog, a többségnél szintén nagyobbat mondtak a csajok. Az idősebbek pontosabban találták el.

2016. ápr. 25. 15:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Érdekelt, fogtam és le mértem 😂😂
2016. ápr. 25. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!