Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek hány centis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek hány centis farok jön be?

Figyelt kérdés

Mennyi számít kicsinek, menniy átlagosnak és menniy nagynak?

Értelmes válaszokat szeretnék csak lányoktól (ezt ők tudják a legjobban)

Előre is köszönöm.

2015. aug. 17. 18:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

beirhatnám, hogy 25 alatt hozzám se szóljanak, mint ahogy páran megfogják tenni :D

őszintén női hüvely 10-14cm, volt párom 13-23 között, most egy 16/5cm-el jobban élvezem mint akármikor. Nem feltétlen számit milyen hosszú, inkább vastagság.. no meg a vonzalom, a szerelem nálam igencsak nagy plusz :)

2015. aug. 17. 18:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszi.
2015. aug. 17. 18:50
 3/12 anonim ***** válasza:
#1: akkor az elég HATALMAS... 15,5 centri kerülettel! Az már akkora, mint egy energiaitalos doboz!
2015. aug. 17. 18:51
 4/12 anonim ***** válasza:
24%

olyan 18 legyen legalább hogy bármilyen pózba mélyre lehessen hatolnia

meg legyen vastag, legalább 45-50 mm

az alatt nem szoktam beengedni

2015. aug. 17. 18:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi.
2015. aug. 17. 18:56
 6/12 anonim ***** válasza:

az utolsó szerintem tévedésben él

majd pont ő tudja hány centis a csávó farka :'D

mert ha a f.a.s.z.i. mondta akkor csak röhögni tudok rajtad utolsó :) mert kamuzott, nekem 16 cm de mondhatnék 18 cm-t is nem tűnne fel neked a 2 cm, mondjuk így már igen mivel elmondtam, nem tudom hallottad vagy olvastad-e de a lányoknak baromi rossz a szemmértékük! volt egy ismerősöm aki elmesélte nekem hogy lefeküdt egy csajjal aki megkérdezte hány centis a farka, erre benyögte hogy 19 cm, ezen jót röhögött mivel azt mondta hogy eddig sosem mért magának 15 cm-nél nagyobbat! :D

szóval ezt a farok méretes szöveget abba lehet hagyni, mert több mint 80%-a KAMU

2015. aug. 17. 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:
változóan páromnak 4,8-5cm, és igen nem kicsi, de hát mit mondjak jobban élvezem vele mert én sem vagyok az a nagyon szűk tipus :/ volt vékonyabbal is dolgom és azzal is tökéletesen "megvoltunk", elég bunkó megfogalmazás bocsánat, csak úgy kicsit hosszabb volt a játékidő :)
2015. aug. 17. 19:35
 8/12 anonim ***** válasza:
arról nem is beszélve, hogy az átlag farok méret az 15 cm vagy mennyi asszem, nem 18 mert az már nagynak számít, nem azt mondom hogy minden nőnek nagy, de az már akkor is annak számít :D
2015. aug. 17. 19:36
 9/12 anonim ***** válasza:
17 cm a legjobb.szopni is jó..
2015. aug. 17. 19:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm.
2015. aug. 17. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!