Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mi számít jobban egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi számít jobban egy férfiasságban?

Figyelt kérdés
A kinézet,a méret,vagy a forma? Komolyan érdekel a vélemény, az enyém nem túl nagynak számít(16/5), de ez csak saját vélemény, és elsősorban nővel használnám, ezért számít a gyengébbik nem véleménye..:)

2015. aug. 11. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:

hosszra neked átlagos

vastagságra szerintem már inkább vastag...

nekem 14 /4

nah ?? azért vagyok szűz még mert törpe a farkam, meg vékony

2015. aug. 11. 22:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez ne haragudj,de hülyeség..nem törpe az, csak nem egy hatalmas dildó..de azért nem fog egy lány visszautasítani,mert "csak" 14-es..főleg ha beléd szeret, hidd el ;)
2015. aug. 11. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
egyik sem igazából, mármint ha tetszik egy srác és eljutok vele odáig, hogy lefeküdjek, akkor egyik sem fog igazán érdekleni (jó mondjuk ha vmi nagyon természetellenes formája van az lehet kiábrándítana) nekem a te méreted már lehet, hogy fájna, mert elég szűkös vagyok, de ez abszolút emberfüggő, mindenkinek más esik jól:)
2015. aug. 11. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
azt hittem azt írod főleg ha már belé tömöd XD nekem kb 12,5 /4,5
2015. aug. 11. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:

#2 ha ezt ilyen jól tudod, akkor nem értem miért kérded…

Egyébként szerintem egyik sem. Inkább az, hogy hogyan használja.

2015. aug. 11. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen átlagos a méreted,nincs vele semmi baj.

Már,ha biszex pasik véleményét is elfogadod :D

F/21

2015. aug. 12. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!