Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti miért "kavartok"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti miért "kavartok"?

Figyelt kérdés
Nem érzitek magatokat utána kihasználva, hogy csak arra az estére kavargatni kellettetek annak a fiúnak? Sőt utána a barátnőtökkel beszéltek, hogy juj tegnap xy-al smároltam a buliba részegen, örültök neki.. Csomó ilyen beszélgetésnek voltam már a fültanúja. Tudom, hogy van ennél sokkal rosszabb, aki összefekszik mindenkivel, de mindenféle érzelem és különösebb cél nélkül bedugdosni más szájába a nyelveteket elég undorító. Persze most mindenki irkálja majd, hogy irigykedem, meg looser vagyok mert én ilyet csak párkapcsolatokban csináltam eddig... :D

2015. aug. 11. 19:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Melyik lány nem csinált még ilyet manapság, most őszintén? :D Ha találsz ilyet, és nem rusnya, akkor vedd feleségül. Egyébként elég gusztustalan szokás, de akivel megtörtént egyszer-kétszer azt még nem vetném máglyára, nyilván aki rendszert csinál belőle az egy szajha.
2015. aug. 11. 19:31
 2/11 anonim ***** válasza:
2%
Én azt kérdezném, velem miért nem kavartok ha jóképűnek mondanak és magabiztos vagyok?"
2015. aug. 11. 19:58
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
mert ha fiú csinálja ezt akkor teljesen rendben van természetesen...amúgy nem, akkor érezném magam kihasználva, ha többet akarnék az illetőtől. de akármilyen lehetetlen elképzelni, néha jól esik kötöttség nélkül szórakozni. (és itt a néhát ne úgy értsd, hogy hetente mással)
2015. aug. 11. 20:01
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Mert lehetséges, hogy neked kéne kezdeményezni. Ha tényleg jóképű lennél nem lenne nagy küldetés lekapni egy ribizlit valami szórakozóhelyen.
2015. aug. 11. 20:01
 5/11 A kérdező kommentje:

Bármennyire is kettős mérce, fiúnál ez mégis más. Lánytól ez ribiség nem kihívás, a lány csak hagyja magát, nincs benne tartás, nagyon csúnyának kell lennie egy lánynak ahhoz, hogy valaki ne kezdjen ki vele, a fiúnál meg mégiscsak kihívás ez.

Nyilván téged is jobban zavarna ha a lányodat megdugná a fél város minthogy a fiad végigkúrta a fél várost... persze az utóbbi se dicséretes, de akkor is...

2015. aug. 11. 20:09
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
mindkettő kapna egy sallert:D
2015. aug. 11. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem, mindkettő egyenértékű. Arra a szintre kéne eljutnod, ahol nem szólsz le mást amiatt, hogy miért csinál ilyeneket, főleg nem jössz olyan nevetséges indokkal, hogy pasiknál ez más. Egy frászt más.
2015. aug. 11. 21:07
 8/11 anonim ***** válasza:
17%

Pedig igaza van, ne akarjuk már ennyire feministán egy szintre emelni a 2 nemet, nem véletlenül van 2 különböző nem.

Ami az egyiknél fura/gáz, az a másiknál lehet, hogy nem. Ilyen például, hogy a heteró lányok smárolnak egymással kíváncsiságból, ez a heteró fiúknál gáz lenne, a lányoknál ez meg már tisztára megszokott dolog, csak hogy a másik oldalról is mondjak egy példát.

Én is kavartam már lánnyal, de soha a büdös életbe nem kéne az a lány, mert az ilyenek 80-90%-ban alkalmatlanok komoly kapcsolatra.

2015. aug. 11. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:
14%

ismerek ilyen lanyt... minden bulin ott log a keze valami pasi nyakaba 😂😂 azt szinte kerlelve nezi a sracot, hogy smarolja mar le, rohadtul szanalmas a kiscsaj 😂😂

megfelelesi kenyszer, szeretethiany, ego noveles, valami trauma, zabigyerek, neveltetes... sok oka kehet ennek

2015. aug. 11. 22:42
 10/11 anonim ***** válasza:
64%

Én sosem kavartam. Másfél éve kapcsolatban, első barátom.

Hol a kupám, érmem, stb.? :D

18/L

2015. szept. 19. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!