Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért "kavartok"?
Bármennyire is kettős mérce, fiúnál ez mégis más. Lánytól ez ribiség nem kihívás, a lány csak hagyja magát, nincs benne tartás, nagyon csúnyának kell lennie egy lánynak ahhoz, hogy valaki ne kezdjen ki vele, a fiúnál meg mégiscsak kihívás ez.
Nyilván téged is jobban zavarna ha a lányodat megdugná a fél város minthogy a fiad végigkúrta a fél várost... persze az utóbbi se dicséretes, de akkor is...
Pedig igaza van, ne akarjuk már ennyire feministán egy szintre emelni a 2 nemet, nem véletlenül van 2 különböző nem.
Ami az egyiknél fura/gáz, az a másiknál lehet, hogy nem. Ilyen például, hogy a heteró lányok smárolnak egymással kíváncsiságból, ez a heteró fiúknál gáz lenne, a lányoknál ez meg már tisztára megszokott dolog, csak hogy a másik oldalról is mondjak egy példát.
Én is kavartam már lánnyal, de soha a büdös életbe nem kéne az a lány, mert az ilyenek 80-90%-ban alkalmatlanok komoly kapcsolatra.
ismerek ilyen lanyt... minden bulin ott log a keze valami pasi nyakaba 😂😂 azt szinte kerlelve nezi a sracot, hogy smarolja mar le, rohadtul szanalmas a kiscsaj 😂😂
megfelelesi kenyszer, szeretethiany, ego noveles, valami trauma, zabigyerek, neveltetes... sok oka kehet ennek
Én sosem kavartam. Másfél éve kapcsolatban, első barátom.
Hol a kupám, érmem, stb.? :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!