Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki még hosszú távú szexkapcsolatban?
Figyelt kérdés
igazából 3 éve tart, de lassan kezdem azt érezni, hogy ez nem jó így, mert én mindig is éreztem a partnerem iránt, és még mindig abban reménykedek hogy lesz valami köztünk, pedig megmondta, hogy ez csak szex.22 lány2016. ápr. 23. 22:28
1/5 anonim válasza:
Amint talál valakit helyetted, egyből lecserél. Nap mint nap jönnek panaszok ide gyakorira is ezzel a témával. Ne várj ettől többet.
2/5 anonim válasza:
Most nem vagyok, de voltam. Mi tudtuk tartani magunkat a megállapodáshoz, soha semmi problémát nem jelentett. Majdnem másfél évig tartott.
F
3/5 megmondo007 válasza:
ja, hogyne,már lassan 21 éve. baszakszik velem az élet :d
4/5 anonim válasza:
Érdekes, hogy a nők képtelenek megérteni, hogy a férfi frindzone az a szexkapcsolat.
Ahogy mi soha nem juthatunk ki belőle, úgy a nők sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!