Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen 5 pasival szexeltem. Ez nagyon gáz?
Kettő volt ebből komoly kapcsolatom, kettő egyéjszakás. Most meg van valami, ami nem tudom, hogy komoly lesz-e...
Ha ti ezt tudnátok egy csajról, az kizáró ok lenne? Ez már ri.banc kategória?
ribizli.
viszont én csípem a ribizliket.
Én 23 vagyok ,fiú... bár nem döntögetem a csajokat!(Nem szeretem az érzelmek nélküli szexet ,más néven b..szást)!
Tudom nem ide tartozik, DE: olvasgattam itt és most kicsit megadtátok az önbizalmam! ("Nem érzem gáznak, az én életem, azt csinálok, amit akarok :)")...
Időnként tolok egy kis ekit ,és kezdtem kicsit gáznak érezni magam... de hát az én életem ,azt csinálok amit akarok! :)
"Ha ti ezt tudnátok egy csajról, az kizáró ok lenne? Ez már ri.banc kategória?"
A válasz Mindkét kérdésre az, hogy igen.
De ezt te is tudod ezért kérdezted meg.
Aga utolsó előtti. Abból a 17-ből mennyit vonjunk ki és a maradékot mennyivel isszuk el, hogy megkapjuk a valós számit?
Nagy különbség van aközött ha valaki szereti a szexet és aközött ha valakibe boldog boldogtalan belerakja.
Vagy te elfogadnád egy pedofil azon érvelését, hogy csak szereti a gyerekeket?
Engem nem zavarna!
Persze a sok zavarodott azt hiszi, hogy rájuk fogsz várni egy életen át és közben dunsztos üvegbe zárod magad!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!