Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 éves vagyok és szűz....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok és szűz. Szerintetek mennyire lesz nehéz párt találnom?

Figyelt kérdés

Volt már pár kapcsolatom de szex/pettingre sosem került sor mert féltem vagy nem volt kedvem hozzá. Igazából most sincs, nincs szexuális vágyam.... ez gáz? lesz valaha pasim?

18/L

2016. ápr. 23. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Megfelelo partner melett megjon majd a vagy is
2016. ápr. 23. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez ma egy ÉRTÉK, legalább is az én szememben!
2016. ápr. 23. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:

A hangsúly a megfelelő partneren van.

Még ha jönnek is fiúk a jövőben, nem fognak sokáig veled maradni ha nincs szekszuális vágyad.

Persze a megfelelő partnert meg nem olyan egyszerű megtalálni. :D

2016. ápr. 23. 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Enis ilyen vagyok! 21/f
2016. ápr. 23. 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Ahogy a 2. válaszoló is írta: A MAI VILÁGBAN EZ ÉRTÉKNEK SZÁMÍT!

Nem kell minden jött-menttel lefeküdni, majd eljön az igazi!

Őszintén bevallom (gáz vagyok vagy sem?!) de sosem volt még egyéjszakás kalandom! Igen, vannak szükségleteim ,de valahogy az érzelem nélküli szex sosem volt a vágyam!

24/f.

2016. ápr. 24. 03:31
 6/9 anonim ***** válasza:
ettől miért ne lenne? :) én is szívesen megismernélek ennyi alapján :)
2016. ápr. 24. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok, kedves kérdező, és megnyugtató, hogy nem csak én érzem így :D De igazuk van az előttünk szólóknak, egyrészt megfelelő partnerrel eljön majd a vágy is, ha meg a pasinak komoly szándékai vannak veled, akkor ezt értékelni fogja.

18/L

2016. máj. 5. 09:15
 8/9 Atesz-91 ***** válasza:
Èn mióta egy ilyen fiút keresek. 26 éves vagyok. Petting volt többször is és az eddigi egy kapcsolatomba befért egy kis szex is. Tele volt érzelemmel és ettől volt szép. Valamiért úgy érzem, hogy nekem fontosabb egy ölelkezés, csókolózás, közös séta. Nem tartom csúnyának a pofám, igaz, a szerszám egy kicsit kisebb, mint sok embernek, de nem ez az oka a szex háttérbe szorításának. Nagyon nehéz olyan párt találni, aki a dugás mellett szeretni is akar.
2017. jún. 18. 14:56
 9/9 A kérdező kommentje:

FYI:

Rá 1 évre elvesztettem a szüzességem, most picit vicces ezt visszaolvasni :D Ha bárki megtalálja ezt, mert ezen aggódik: nyugi, nem befolyásolja ennyi idősen ez a párkeresést. ;)

2020. okt. 29. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!