Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok és szűz. Szerintetek mennyire lesz nehéz párt találnom?
Volt már pár kapcsolatom de szex/pettingre sosem került sor mert féltem vagy nem volt kedvem hozzá. Igazából most sincs, nincs szexuális vágyam.... ez gáz? lesz valaha pasim?
18/L
A hangsúly a megfelelő partneren van.
Még ha jönnek is fiúk a jövőben, nem fognak sokáig veled maradni ha nincs szekszuális vágyad.
Persze a megfelelő partnert meg nem olyan egyszerű megtalálni. :D
Ahogy a 2. válaszoló is írta: A MAI VILÁGBAN EZ ÉRTÉKNEK SZÁMÍT!
Nem kell minden jött-menttel lefeküdni, majd eljön az igazi!
Őszintén bevallom (gáz vagyok vagy sem?!) de sosem volt még egyéjszakás kalandom! Igen, vannak szükségleteim ,de valahogy az érzelem nélküli szex sosem volt a vágyam!
24/f.
Pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok, kedves kérdező, és megnyugtató, hogy nem csak én érzem így :D De igazuk van az előttünk szólóknak, egyrészt megfelelő partnerrel eljön majd a vágy is, ha meg a pasinak komoly szándékai vannak veled, akkor ezt értékelni fogja.
18/L
FYI:
Rá 1 évre elvesztettem a szüzességem, most picit vicces ezt visszaolvasni :D Ha bárki megtalálja ezt, mert ezen aggódik: nyugi, nem befolyásolja ennyi idősen ez a párkeresést. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!