Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek az egyenruhás pasik?
Figyelt kérdés
Én teljesen odavagyok a rendőrökért és a csendőrökért (itt ahol élek van Csendőrség ). Olyan szinten vonzanak, hogy néha úgy érzem nem bírom ki , hogy ne vessem rájuk magam :-D. Most itt nem a 100 kilós, 50 éves puhány férfiakra gondolok, hanem a fiatal, szexi pasikra, akik amúgy is jól néznek ki, de egyenruhában meg egyenesen ellenállhatatlanok. Más is van így vele?
20/L
2016. ápr. 21. 17:02
1/16 anonim válasza:
Egy laktanya mellett laktam anno évekig... Hát ne tudd meg milyen orgazmusaim voltak, mikor az edzésüket figyelve masztiztam az erkélyemen... Hmmm a mai napig megremeg a lábam.
22N
3/16 Sunshinedoll válasza:
Rendőrökért, katonákért nem. Tűzoltók ok. Az orvosok is bejönnek.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ezek szerint nem vagyok egyedül :-D
2016. ápr. 21. 17:10
5/16 anonim válasza:
Nekem a búvár ruha jön be. Béka talppal... hm...
6/16 anonim válasza:
1-es percek óta nevetek a válaszodon :DDD
7/16 anonim válasza:
Én a katonai egyenruhákat imádom. :P szerencsére gyakran látok erre katonákat mászkálni. De barátom munkaruhájára is simán beindulok. :DD Na de le is állítom magam, mert.. :DD
19/L
9/16 A kérdező kommentje:
Van valami tippetek, hogy hogyan tudnék eggyel szóba elegyedni? :-D Nem utasítanék vissza pár kellemes órát :-D
2016. ápr. 21. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!