Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszenek az egyenruhás férfiak?
Sokfajta egyenruha van ám, a kukásruha is egyenruha, mégsem vonz mindenkit, szóval melyik egyenruhára gondolsz pontosan?:)
Amúgy a rendvédelmi egyenruhásokat igen szexinek tartom, mondhatni tetszenek, de az sem mindegy, hogy ki viseli!:)
És volt már dolgom rendőrrel is, jó is volt, nagyon is!:)
Eléggé. Gyakori elemei a fantáziálgatásaimnak (gyakori a francokat, minden egyes "jelenet" róluk szól :-D), valamint szinte csak az efféle kosztümös "estimesékre" mozdul meg bennem az ihlet szikrája ott alul. :-D
Amúgy az ágyon kívüli életben is heves érdeklődést tanúsítok a múlt század eseményei iránt, szóval, ha történelmi film kerül elém, az ott látott karaktereket nem csak a történész felem szemszögéből figyelhetem. :-D
21/L (a privátokon jót röhögök, válaszra sem méltatom a küldőt :-D).
Az egyenruháról mindenkinek a katona meg a rendőr jut eszébe?
A fehér egyenruha (egészségügy) senkinek sem jön be?:DD
Rendor, tuzolto, katona en odaig vagyok ertuk:D
gyakran jarok korhazba ahol van egy betegszallito fiatal srac. Piros nadrag volt rajta meg feher felso hat majdnam letamadtam :DD teljesen az esetem amugy radasul az egyenruha is...huh meg most is belepirulok ha ra gondolok:D
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!