Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen kevés a pénzem és azon gondolkozok hogy anyagiakért bevállanék egy-két dolgot. Más 20-25 év közötti lány is volt már így?
25 éves lány vagyok, és volt, hogy diplomával, felsőfokú nyelvtudással, gyakornoki tapasztalattal is havi 80ért güriztem, egy hányadék munkát, amit gyűlöltem. Folyamatosan jártam interjúkra de annyira beszippantott ez a kilátástalanság, hogy sokért nem adtam volna, ha lett volna egy gazdag pasim, aki képes arra, hogy ad nekem kaját a hó végén is...
Szerencsére lett egy másik, jól fizető munkám, de tudom milyen, amikor egyedül vagy, teljesen, semmi lehetőséged nincs, a luxus az, hogy kedvedre való felvágottat veszel a boltban akciós áron, és úgy tűnik, hogy ez sosem változik meg. Le lehet szólni ezeket a lányokat, de szerintem szánalomra méltó az a társadalom, ahol emberek végső kétségbeesésükben erre kényszerülnek...
Nem értem, miért kell ilyesmiért elítélni bárkit is! Egyrészt a saját élete, saját teste és döntése. Másrészt meg többnyire nem kedvtelésből vág bele ilyesmibe valaki. Nyilván tele lehet kétségekkel, kérdésekkel és tehetetlen is lehet egy lehetetlen helyzetben...
Hagyjuk már élni egymást!
Pénzügy és számvitel, maximum vidéken nem lehet elhelyezkedni vele, vagy ha valami gagyi felsőoktatási intézményben diplomázott az ember
gondolom most jön az, hogy jaaaj nem, Corvinus és Budapest
egyik barátnőm fogad férfiakat a lakásán, de csak heti kétszer. van egy bejáratott "vendégköre". ha gondolod kérdező, meg tudja adni a számod 1-2-nek.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!