Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen kevés a pénzem és azon gondolkozok hogy anyagiakért bevállanék egy-két dolgot. Más 20-25 év közötti lány is volt már így?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 09:07
21/37 anonim válasza:
Szerintem vállalható a dolog csak okosan kell csinálni. Teljes diszkréció, senkinek egy szót se, nem kell sok ügyfél, de azért nem csak egyre hagyatkoznék. Egyszer voltam prostinál, de annyira nem volt szimpi az egész nem is mennék még egyszer, egy ilyen viszont engem is érdekelne.
22/37 anonim válasza:
En habar nem vagyok meg 20eves, bevallalnek dolgokat penzert :)
23/37 anonim válasza:
Kérdik az emberek mi a baj a mai társadalommal, hat ez, ahogy sunshinedoll is írta a 9es kommentben, semmi baj nincs azzal, hogy valakit pénzért használnak. Ennyi prostituált meg nem élt Magyarországon mint most. Aztán meg jön a sírás mint a tegnapi egyik kérdező, hogy nem bír a tükörbe nézni, leköpne magat minden percben.
25/37 anonim válasza:
Sunshinedoll ott futna el sírva, ha le kéne ápolnia egy Andy Vajna kaliberű sugar daddy-t
Trollkodik mindenhol ez az ostoba.
26/37 anonim válasza:
Azért tart itt a világ és élik a kölcsönök világát mert a gyárakban bagóért hajlandóak vagytok dolgozni!
Ha az ember dolgozik akkor azt fizessék ki tisztességesen ne pedig a szemét szúrják ki garasokkal a 12 vagy 15 órás munkaidőért!
Aki ku..ának áll az intelligensebb sok esetben mint a gyárban dolgozó személyek! Ad magára nem dohányzik,míg a cég buszra várakozó gyári munkás ocsmányul beszíll nem beszél és hamburgert eszik colával issza le és cigizik mint a török!
27/37 anonim válasza:
ma 12:00
És ilyen kifinomult helyesírása van, mint neked.
28/37 anonim válasza:
11. Én biztos nem. Nem értem mi nehéz abban ,hogy 5ször 15 percet szopsz utána meg megrakják a segged. Egy 12 órás szívműtét na az nehéz de ehhez tényleg inkább csak gyomor kell. Mindenesetre ha valaki ilyenre adta a fejét utána ne rinyáljon. Nekem ez a véleményem!
29/37 anonim válasza:
Mit vállalnál? Én tudok valamit, amivel tudnál pénzt keresni, ami engem érdekel, és nem szexuális jellegű...
30/37 anonim válasza:
Elnéztem bocsi 12. kommentre reagáltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!