Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen kevés a pénzem és azon gondolkozok hogy anyagiakért bevállanék egy-két dolgot. Más 20-25 év közötti lány is volt már így?
Mindenkinek szíve joga, hogy hogyan akar megélni, mi az, amit hajlandó megtenni a jobb életért cserébe. Van aki így, van, aki nehéz tisztességes munkával. És sajnos van, aki lop, csal, másokat károsít meg. Én inkább az utóbbiakat ítélem el.
42/f
#14-es vagyok.
Magyarország a csóró k**vák országa, egyetértek, de ne adjátok már ennyire le! Ha nem muszáj, ne adjátok már el a méltóságotokat! És szerintem egyikőtök sem féllábú és vak, hogy ne találjatok valami munkát! A tisztességes munka nem szégyen, a tested árulása szerintem az...
Nem, nekem már 20 évesen is volt állásom, ami elég jól fizetett, mondjuk ehhez az kellett, hogy matekon se azon ábrándozzak, hogy lesza.rom mert úgyis rúdtáncos leszek.
Mikor kellett a plusz pénz, én mást vállaltam be, pl. hordtam újságot, jártam takarítani, nyelvet és gépírást oktattam diákoknak, fordítottam, programot szerveztem külföldi turistáknak.
Jelenleg a hobbimmal is keresek, elkezdtem műkörmözni, imádom és jól is hoz a konyhára, de vagyok olyan pénzéhes, hogy ne adjam fel a jól fizető állásomat. :)
Részemről tudom sajnálni azt, aki annyira képes, hogy odatartja a se.ggét bárkinek, meg literszámra nyel, de meg is érdemli. Van aki másra nem jó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!