Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam el a barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátomnak hogy kicsinek érzem a péniszét?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem a méret a lényg, de egyszerűen nem érzem, hogy bennem lenne.

2016. ápr. 20. 20:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

18-as jól mondja, nézegess utána az ilyen problémára való pózokra.

Olyan nincs, hogy ne lehetne találni valami megoldást.

2016. ápr. 20. 21:30
 22/33 anonim ***** válasza:
Dehogy vagyok bunkó...Megoldást javasoltam neki.
2016. ápr. 20. 21:34
 23/33 anonim ***** válasza:

#22-es az már megnőni nem fog.Használjanak szexuális segédeszközöket.

#23-as humorodnál vagy.

2016. ápr. 20. 21:36
 24/33 anonim ***** válasza:
Létezik péniszköpeny az ilyen problémára, de ha te kicsinek érzed akkor valószínűleg ő is érzi hogy van valami probléma.
2016. ápr. 20. 21:42
 25/33 anonim ***** válasza:
Ilyenekből lesznek később a megcsalások meg a válások. Amúgy nem értem mit nem értesz. Ez egy olyan probléma, amin NEM tudtok változtatni másként.. Nem lesz neki nagyobb abraka dabrára. Az meg, hogy te nem érzed, előbb utóbb lépéskényszerbe fog kötelezni.. Ez van ha valakinek kicsi a farka, semmire sem jó. Ereszd el a srácot, jobb lesz neki, TALÁN talál olyan nőt kicsi eséllyel akibe jó lesz a kis farka.
2016. ápr. 20. 21:47
 26/33 anonim ***** válasza:
Szex közben tegyél be magadnak egy bibrit és amellé a pasid farkát. Így tuti fogod érezni. Egy próbát megér, hátha tetszik majd.
2016. ápr. 20. 21:53
 27/33 anonim ***** válasza:

10-es vagyok :)

Az jutott még eszembe,hogy esetleg te is tehetnél v,mit a jó cél érdekében.

Hüvelytorna? Az szűkítene rajtad ,és lehet ez meg is oldaná a gondotokat :)

Csak egy ölet :)

2016. ápr. 20. 21:54
 28/33 anonim ***** válasza:
Miért akarod elmondani neki? Nagyobb lesz tőle? :D Ott vége is lenne a kapcsolatnak, mellé még a sárba is tiprod az önbecsülését. Inkább szakíts más indokkal, jól írják előttem. Aztán legalább majd talál magának egy olyat, akinek így is jó. :)
2016. ápr. 20. 21:58
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
Annyira azért nem kicsi a pénisze,ezt hogy nem érzed meg? Páromnak 12 cm normál vastagsággal, és teljesen kitölt engem amikor bennem van...:)
2016. ápr. 21. 07:00
 30/33 anonim ***** válasza:

Osszefoglalva a szerintem jo valaszokat:

1. Semmikepp ne mond neki soha, ha nem akarsz neki maradando lelki serulest okozni, ami kihat a tovabbi szexualis eletere!

2. Szerintem a lovaglo poz mukodik ilyenkor leginkabb.

3. Ha el akarsz elvezni, nyaljon ki + ujjazzon kozben! Ha erezni akarod, tegyetek popsiba!

4. Neked intim torna.

5. Ha igy se az igazi, szakitsatok! O is talal majd olyan csajt, akinek eleg a farka, es te is talalsz nagyobbat.

Ha belegondolsz mas mukodo verziok nem nagyon lehetnek. Legalabbis harmincunk szerint nincs nagyon mas opcio...

2016. ápr. 21. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!