Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex barátomnak 21,5/5 centis pénisze volt, a mostaninak 13,5/4 a mérete. Nem tudok vele teljesen kielégülni. Mit csináljak?
Na erre kíváncsi leszek mert nekem is ekkora csak majdnem 1 centivel vastagabb.
Jobban várom a választ valszeg mint te :)
Ha se huvely torna se at szokas nem hasznal akkor bizony jobb lesz ha mielobb veget vetesz a helyzetnek. Igen a szex is olyan fontos resze a kapcsolatnak mint a lelki oldala. Es ha folyton hiany erzeted lesz nem leszel boldog attol pedig o sem. Ja es meg mielott barki itelkzne tudom mirol beszelek mert nekem meg vekonyabb is es mikor nem volt eleg a paromnak muszaj volt veget vetnunk. Lesz mas akivel passzolni fogsz.
Ja igen. Vagy elfogadod igy de akkor boldognak kell lenned azzal ami van es nem szabad hiany erzeted legyen. F25
Az értelmes válaszolóknak köszönöm szépen.Én 20 vagyok,a párom 29.Pontosan milyen hüvely tornával kellene próbálkoznom?A hiány érzetről nem én tehetek,nem tudom egyszerűen csak megszüntetni,bár megtudnám.
Off topic: a hármas és négyes trolloknak,illetve annak a 4 szerencsétlen privát írónak akinek nem válaszoltam,üzenném,hogy tegyenek egy szívességet a világnak és ma este vacsorázzanak ciánt,köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!