Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért az "utcalányosabb",...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az "utcalányosabb", plázacica lányok után mennek a fiúk?

Figyelt kérdés
Sosem értettem, hogy minden fiú azért sír mert a lányok "elhasználtak" és k****sak és de jó lenne egy normális lány, mégis azok után a lányok után mennek. Miért? Tudom hogy "amiatt" is, de egy normális lánnyal is lehet aktust létesíteni. Ha meg az kell nekik akkor miért sír a szájuk hogy nincs normális lány? Mert vannak normális lányok csak nem veszik őket észre...
2016. ápr. 20. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Mert férfiak. Elsősorban a szex érdekli őket.
2016. ápr. 20. 13:27
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Mert az ilyen lányokra az van ráírva, hogy könnyű préda, gyere dugjunk. És akár mit mond vagy gondol a férfi, az öszönöknek nehéz parancsolni...márpedig az ösztön oda húz ahol könnyen megkapható puncit sejt. Amúgy meg ez tökéletesen igaz fordítva is. A csajok állandóna kedves, gondoskodó, figyelmes férfi után sírnak, de az ilyeneket meg elhajtják a p*csába és újra és újra és újra elkövetik a hibát amiből sosem tanulnak és mindig a suttyó tahókra izgulnak rá és ezekkel bújnak ágyba aztán meg sír a szájuk, ha pár dugás után dobják őket...
2016. ápr. 20. 13:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Csak, hogy tudd. Te se vagy jobb azoknál a fiúknál, akik minden nap kiírják, hogy a lányoknak csak a bunkó páwák díszköcsögök kellenek.

Rohadt unalmas már a siránkozásotok. :D

2016. ápr. 20. 13:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Kár általánosítanod...én engem taszítanak ezek a ribik...lehet ezértnincs még barátnőm 21/f
2016. ápr. 20. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

Mindenki megbízható, olcsó fenntartású járműre vágyik, mégis a németek lef**ott BMW-it veszi a magyar, mint a cukrot. :D

De magához a témához szorosabban: Miért a sármosabb, gazdagabb pasik után mennek a nők?

Sosem értettem, hogy minden lány azért sír, mert a férfiak álszentek és q**vapecérek és de jó lenne egy normális férfi, mégis azok után a pasik után mennek. Miért? Tudom, hogy a kabrió miatt is, de egy normális férfival is lehet aktust létesíteni. Ha meg az kell nekik, akkor miért sír a szájuk, hogy nincs egy normális férfi? Mert vannak normális pasik is, csak nem veszik őket észre...

2016. ápr. 20. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert egy degenerált sh1t korban élünk.A férfiak lányok,a nők ribizlik lesznek.
2016. ápr. 20. 17:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Hiába tűnt el a válaszom, akkor is nevetséges ez az általánosítás és rinya. Talán önvizsgálatot kéne tartani.
2016. ápr. 20. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:
61%

Miért szeretnek azok a lányok irigységből valótlant állítani, akik még egy utcalányos szintet sem ütnek meg?

1, A fiúk nem a plázacicák után mennek, max pár menet erejéig.

2, Ha szerinted mégis, mert valahogy kilogikáztad, akkor messze vagy a normális csajoktól.

3, Tarts egy kis önvizsgálatot.

2016. ápr. 20. 18:13
 9/10 anonim ***** válasza:

1. Az izgatóbb, izgalmasabb lányokra jobban figyelünk.

2. Ezekről a lányokról azt gondoljuk, hogy meg is kapjuk tőlük amit akarunk.

3. A zárkózott csajokról általában nem tudjuk elképzelni, hogy bármit is kaphatnánk tőlük...

4. Ezek persze a felületességünk miatt vannak.

5. Ha zárkózott lányként megtetszel valakinek, nem kellene egyből elriasztani olyasmikkel, hogy például még a kezedet sem foghatja meg... :D

6. Nem feltétlenül kell aggódni, a zárkózott lányokból is gyakran lesz pár év múlva kapós bombázó. Ehhez persze legalább egy férfival át kell éljen bizonyos dolgokat, és nem mindenáron elkerülni azt...

7. A csinosabb, izgalmasabb lányok is lehetnek "normálisak", azok sem ribik mind, ugyanakkor a szende csajok közt is van fehérmájú, kielégíthetetlen szexmániás. :D

8. Amúgy minid is ilyen "normális" lányokat kerestem sokáig, az élet hozott sok mindent, de egy biztos, a lány választ végül mindenképpen. Lehet, benned van a hiba.

35F

2016. ápr. 21. 13:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Ami lemaradt. Ha a rivális csajok szebbek, okosabbak, jobban néznek ki, sikeresebb a pasiknál és nem játsszák az elérhetetlent nem lesznek ri***cok. Ezt a jelzőt is csak a hozzád hasonló irigy dögök használják. Vagy ha a menő fadzijra gerjedsz de több szinttel alattuk vagy akkor add szépen lejjebb az igényeidet.
2016. ápr. 21. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!