Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, élveztek már úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, élveztek már úgy belétek hogy arról volt szó kihúzza?

Figyelt kérdés
Akár a puncitokba, akár a szátokba meglepetésként kaptátok már? Mi lett a következmény, hogy reagáltatok?
2016. ápr. 20. 05:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

nem volt ilyen, mert mindig megválogattam, hogy kivel bújok ágyba. Ha egy kapcsolatban ilyen lenne (pl. nem védekeznénk, csak megszakítással, de "elfelejti" kihúzni) repülne.

(Nem "védekezek" így, csak példának hoztam fel.) 20L

2016. máj. 3. 17:18
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
A számba..kiköptem hirtelen úgy meglepődtem. 20/L
2016. máj. 19. 15:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem. Olyan viszont volt, hogy elkezdtük gumi nélkül, és engem elkapott a hév, annyira vágytam rá, hogy belém élvezzem. Kértem is őt, de szerencsére észnél volt, (ő a felnőttebb kettőnk közül), és vett fel egy gumit.
2016. máj. 22. 07:25
 14/15 anonim ***** válasza:
70%
Kedves utolso! Ha ilyeneket irsz, akkor tobbeknek fejlodhet az a kepessege, hogy nagyobb tavolsagokra tuzifat tudjon hazhoz vinni.
2016. máj. 22. 07:51
 15/15 anonim válasza:

Igen, de véletlen volt, annyira élvezte, hogy kicsit elkésett a kivevésével, így félig meddig belém ment. Utána volt is ijedelem, mert akkor még nem szedtem fogamzásgátlót. :D

18/L

2016. júl. 19. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!