Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok arról a nőről akibe 26évesen még nem élveztek bele?
Figyelt kérdés
de szexelt már2016. ápr. 12. 12:21
2/24 anonim válasza:
Aki nem akar gyereket abba idősebb koráig sem élveznek.
4/24 anonim válasza:
Isten ellen való vétek. De most komolyan ennek a kérdésnek mi értelme van?
5/24 anonim válasza:
Az hogy épp itt lenne az ideje...
6/24 anonim válasza:
Engem vonzanak az ilyen nők is! :)
7/24 A kérdező kommentje:
Az az értelme h kiváncsi vagyok a férfiak véleményére. És köszönöm a válaszokat. :)
Amúgy legtöbbször gumival csináljuk, de eleinte, szexuális életem kezdetén, élvezés előtt kivette az illető férfi.
Amúgy nyalni se nyalt még ki senki. Már nem azért mert ápolatlan vagyok vagy ilyesmi, hanem egyszerűen az elején nem került rá sor,mostmeg már nem akarom
2016. ápr. 12. 12:33
8/24 anonim válasza:
Eszembe nem jutna ez alapján megítélni egy nőt.
9/24 anonim válasza:
Ez férfi szemel nem igazán számít. Nem vagy már szűz, és ennyi.
10/24 anonim válasza:
hát a kinyalást azért én nem hagynám ki...számomra hosszabb távon azért ez alap, h kinyalom a csajt szex előtt, újjazás stb...
néha jó csak úgy dugni egyet, különösebb bemelegítés nélkül, de én pl szeretem nyalni a csajt, felizgat mégjobban :P
am beleélvezés: igazából semmit sem jelent, hogy enm volt még. tökmind1.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!