Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok arról a nőről akibe 26évesen még nem élveztek bele?
szerintem annak, hogy beléd élveztek-e már, nem igazán kell még csak felvetődnie sem témaként, de ha nem történt még meg, az sem gond. sőt, ha úgy történik meg, hogy nem vagy rá felkészülve, sokkal nagyobb gond lehet ugye belőle...
azt viszont már nagyobb gondnak tartom, hogy még soha nem nyaltak ki, pláne hogy nem is akarod és el is zárkózol előle. szerintem ez sokkal inkább hozzátartozik a szexualitáshoz és sokkal fontosabb kérdés, mint az, hogy beléd élveztek-e.
a nőknek jó, ha kinyalják őket, a pasiknak meg minimum nem rossz, szerintem inkább jó, hogy nyalhatnak (én szeretek), úgyhogy enélkül szerintem nem tud normálisan működni a szex, te pedig lemondasz valami jóról, csak mert még nem történt meg veled és talán mert valamiért idegenkedsz tőle. ráadásul nem is valami nagyon extrém, pláne nem fájdalmas dologról van szó, amit esetleg érthetőbb lehet, hogy elutasítasz.
ettől még persze a te tested és a te szexuális életed, úgy használod, ahogyan akarod. de ha már véleményt kérdeztél, gondoltam elmondom...
,-))
valamiben elsőnek lenni általában jó érzés mindenkinek. de ez az elsőség elég relatív tud lenni. ráadásul a beleélvezést is mindenki máshogyan éli meg. lehet, hogy valakinek ez a kapcsolat bensőségesebb voltát jelenti, mert már nem rádvernie kell, hanem beléd élvezhet. de ha eddig is megtette másokkal, vagy például veled is ugyanazt élte át csak gumival, akkor egyáltalán nem biztos, hogy nagyobb értékként fogja megélni a dolgot. ha bizalmi oldalról nézed, akkor mindenképpen bensőségesebb viszony, hogy neki megengeded, míg másnak nem tetted, mert jobabn bízol benne, miatta hajlandó vagy tablettát szedni, míg másért nem tetted, vagy esetleg tőle gyereket is akarsz, míg mástól nem akartál. de ezt sem mindenki ugyanúgy éli meg és nem is biztos, hogy mindenki agyal ezen ennyit - még a nők közül sem...
ha már szóba került, azt lehet, hogy sokkal nagyobb élménynek éreznétek mindketten, ha ő lenne az első, aki addig nyal, míg elélvezel...
,-)))
Megtiszteltetés lenne elsőként beleélvezni!
De a nyalást sem hagynám ki, nem tudod mit vesztettél eddig szerintem. :)
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!